Türkiye’nin en başarıli, en seksi en iyi bayan Djane’leri arasında gösterilen Diskoların ve Djane’lerin Kraliçesi Djane Eva Başak bu kez sosyal sorumluluk projelerini bir yenisini ekledi. 

Geçtiğimiz günlerde Ecs Medya Grup Erdal Açık ve Mehmet Yenilmez’in düzenlemiş olduğu ve Villa Grilla Yavuz Kızılkaya’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen “Silahlar Sussun Biz Şarkımızı Söyleyelim, Savaş’lara Hayır” demek için İzmir Karşıyaka Bostanlı Suat Taşer Kültür Merkezinde İzmir ve İstanbul’dan Djane Eva Başak ve büyük bir sanatçı topluluğuyla hep birlikte şarkıları, şiirleri, dansları ve tiyatro gösterileriyle Savaş’lara Hayır dediler.

İzmir ve İstanbul’dan katılan sanatçılarla birlikte, Bu Sosyal Sorumluluk Projesinde yer alan finalde Djane Eva ile birlikte bütün sanatçılar ve seyirciler hep bir ağızdan “Hayat Bayram Olsa” ve “İzmir Marşı”’yla bütün dünyaya mesajlarını muhteşem bir şekilde verdiler.

Bu Sosyal Sorumluluk Projesinde Yer Alan Djane Eva Başak Gecenin Sonunda Asunaz Moda Evi'nin sponsorluğunda Asuman Ve Nazan Aktaş'ın özenle tasarlamış olduğu Türk Bayraklı Elbisesiyle Büyük Beğeni Topladı Ve Ayakta Alkışlandı!. .

Ve Djane Eva Finalde Geceye Damgasını Vurdu!.....
Editör: TE Bilisim