Vatan'dan Mesut Yılmaz'ın haberine göre Bakırköy’de eskicilik yaptığı dükkanda kedisi Osman’la yaşayan Remzi Gündeş, gözyaşları içinde, kızının ismini ağzına almadan gazetecilere dert yandı:

"Zamanında bana birisi ‘Gel şu evde otur’ diyerek bir ev göstermişti ama ondan gelecek hayır gelmez olsun. Benim haramla işim olmaz. Dilenci değilim. Gazi çocuğuyum şerefimle yaşadım. Şerefsiz insan olsaydım lüks içinde yaşardım. Bağkur borcumu ödeyemediğim için emekli olamadım. Utanmasam gidip Bülent Ersoy’dan yardım isteyecektim ama onu dahi yapamadım.”
Gündeş, yıllar önce verdiği röportajda babası için ‘Öldü’ demişti. Sefalet içinde yaşadığı ortaya çıkınca günlerce gündem olmuştu.

NE DEMEK İSTEDİ ACABA..
Ebru Gündeş'in yakınları ünlü sanatçının babasına Bakırköy'de bir ev aldığı ve her ay para gönderdiği iddia edilirken, Remzi Gündeş'in her seferinde kızının yardımlarını geri çevirmiş.

Gündeş’in sefalet içinde yaşayan babası Remzi Gündeş, yeniden yıllar sonra görüntülendi. Şuan 70 yaşında olan ve Bakırköy’deki bir eskici dükkanında yaşayan Remzi Gündeş, ‘Torunum var fakat kızım olmadığı için torunumu da göremiyorum en çok torunumu görmek isterdim’ dedi.

Ebru Gündeş geçtiğimiz hafta Antalya Manavgat'ta verdiği konserde giydiği kıyafetin astronomik ücretiyle haber olmuştu.

Ebru Gündeş yıllar önce verdiği bir röportajda babası için "Öldü" demişti...

Editör: TE Bilisim