BİR YILDIR KURTARMAYA ÇALIŞTIK
Şallı, "Her güzel birşeyin bitişi olabilir. Biz güzel bir şekilde evlendik ve güzel bir şekilde ayrıldık. Tabi keşke böyle olmasaydı ama böyle olması gerekiyordu. Ani birşey değil esasında, biz çok basına ve etrafa yansıtmadığımız için belki şok etkisi yaratmış olabilir. Ama uzun bir süredir neredeyse 1 yıldır kurtarmayı deniyorduk. " dedi.

KAVGAMIZ GÜRÜLTÜMÜZ YOK
Doğum gününde eşinin yanına gelip güzel şeyler söylediğinin hatırlatılması üzerine Ebru Şallı, "Şu anda da buraya gelebilir. Hiçbir sıkıntımız yok bu anlamda. Ben çocuklarımızı şu anda tatile götürürüyorum. Birkaç gün sonra o da gelecek. Büyük oğlumuz Can var, Pars var, çocuklarla beraberiz. Bir kavgamız gürültümüz yok. Harun da o yönde bir açıklama yaptı." dedi.

PEDAGOG VE PSİKOLOG DESTEĞİ ALDI
Dudaklarının uçukladığının hatırlatılması üzerine, "Tabi ki böyle bir durumu anlatırken çok eğlenceli olamıyacağım. Akıcı konuşamayabilirim. Ruhsal olarak iyiyim esasında. Tabi kolay değil bir boşanma, çocuklar var ortada 3 tane. Onlara yansıtılmaması gerekiyor olabildiğince. Onu yapabiliyoruz" dedi. Beren'e söylediniz mi ayrılığı sorusuna, "Beren'e söyledik. Çok büyük aşırı bir tekpki vermedi. Beren ağır, cool bir çocuk zaten ama muhakkak etkilenmiştir. Onun için beraber aynı anda pedagog ve psikolog'dan görüş alıp söyledik." dedi.

EVLERİ AYIRMADIK
Evleri ayırdınız mı sorusuna Şallı, "Henüz hala aynı evdeyiz. Evden ayrılmadık. Harun da ayrılmadı. Biz zaten sessiz sedasız olsun istedik. O yüzden söylemeden böyle pat diye oldu. Bize yakışır bir ayrılık olduğunu düşünüyorum. Biz sürekli yüz yüze bakacağız. Çünkü aramızda bir kavga yok. Çocukların düzenini bozmadan evden ayrılacağım. Hem orada, hem de bana tutacağımız evde yaşayacağız. İki tarafa da bölüştüreceğiz ama çoğunlakla bende kalır çocuklar. Sonuçta çocuklar daha çok anneyle birlikte oluyorlar. Pars daha çok küçük" ded.

ÇOK AYIP ŞEY BUNLAR

Harun Tan'ın parasının bittiği ve bir başka iş adamı ile birlikte olduğu yönünde haberler çıktığının hatırlatılması üzerine Ebru Şallı, "Çok ayıp şeyler bunlar. İlla olumsuz birşey aranması tatsız ve keyifsiz şeyler. Harun da güzel karşılamadı bunu. Bugün bir açıklama yaptı. Ekonomik bir sıkıntı da yok" dedi.

BARIŞMA OLSA NEDEN BOŞANALIM?
Fethiye de ne kadar kalacaksınız sorusuna, "Bir hafta kadar Fethiye de Harun'layım sonra geleceğim" diyen Ebru Şallı, "İnsanlar sizi çok yakıştırıyordu, barışma olabilir mi?" sorusuna, "Barışma olsa neden boşanalım? Biz yansıtmadık, böyle yaşıyoruz. O yüzden şok etkisi yarattı. Genelde sakız gibi laflaşmalar, çirkinleşmeler oluyor. Biz bunları yaşamadık, dışarıya da yansıtmadık o yüzden insanlar şok oldu" dedi.

ARAMIZDA 14 YILDIR HİÇ MADDİ ŞEY GEÇMEDİ

Maddi olarak her hangi bir talebi olmadığını söyleyen Ebru Şallı, "Zaten Harun çocuklara bakıyor, bakacak. Aramızda 14 yıldır hiç maddi şey geçmedi." dedi. Beren'in velayeti Harun Tan'da, Pars'ın ise kendisinde olduğunun hatırlatılması üzerine Şallı, "Bero'yu Harun aldı, Pars'ı ben ama burada çocukları ayırmak değil bizim amacımız. Bz çocukları ayırmayacağız. Harun orada benden birşey rica etti, tenis durumu var sizde biliyorsunuz. Beren de çok yurt dışına gidip geliyor ve babasıyla bunları yapıyor. O yüzden böyle bir karar alındı. Bende Pars'la ilgileneceğim çok ufak. Genelde anneye veriliyor ama ben bunlardan dolayı 'tamam' dedim. Bu yüzden ben bir sorun çıkarmadım.

DUYGUSAL KONULARA GİRMEYELİM

"Sevginiz tamamen bitti mi?' sorusuna Ebru Şallı, "Duygusal konulara girmeyelim." diye yanıt verdi. Bir soru üzerine ekonomik anlamda kendi ayakları üzerinde durduğunu belirten Ebru Şallı yeni yayın döneminde programının devam edeceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim