HERKES NEFESİNİ TUTTU

Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan “En Büyük Show” dünya çapındaki ünlü show gruplarını ekrana taşımaya devam ediyor. Dünyaca ünlü showlar, imkansız denilen gösterilerin hepsi Show TV ekranlarında. Seyircinin büyük beğenisini toplayan ‘En Büyük Show’un sunuculuğunu ise, kendilerine özgü anlatımı ve yorumlarıyla; Hakan Akkaya, Çağla Şikel ve Ivana Sert yapıyor.



İNANILMAZ ŞOVLAR

Bu hafta yayınlanan bölümde herkesi şok eden şovlar sergilendi. Elindeki zeka küpleriyle Ivana Sert’in portresini yapmayı başaran Duc, büyük beğeni topladı. Stüdyonun üzerine gerilen ipin üzerine çıkan Sergey Gribkov, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Dünyanın en ünlü mentalisti Aaron Crow ise yine yaptığı gösteriyle herkesin yüreğini azına getirdi. 11 yaşındaki Fransanın minik yıldızları Axel ve Alizee ise yaptıkları dans showla herkesi kendilerine hayran bıraktı.


BAŞININ ÜSTÜNDEKİ ELMAYA OK ATTI

Dünyaca ünlü sessiz mentalist Aaron Crow, yaptığı inanılmaz showla herkesi şok etti. Konuklar arasındaki Yonca Evcimik’i sahneye alan Aaron Crow, ünlü şarkıcının başının üzerine elma yerleştirdi. Daha sonra olduğu yerde dönerek elindeki oku ünlü şarkıcının başındaki elmaya attı. O sırada soğuk terler döken Yonca Evcimik, başındaki elmanın parçalanmasıyla rahat bir nefes aldı.


ÜNLÜ İSİMLER KONUK OLDU

Programın bu haftaki bölümüne ise birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Programa; Yonca Evcimik, Yaşar, Tolga Savacı, Buket Dereoğlu, Tarık Pabuççuoğlu, İzzet Çapa, Veysel Diker, Güneş Zavrak, Meral Kaplan gibi isimler katıldı.


DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRMİŞ BİR PROGRAM

Şimdiye kadar birçok ülkede yayınlanmış ve dünya çapında ses getirmiş bu programda neler mi olcak? Her hafta farklı gösteri grubu ve farklı şovlar ile izleyiciler nefeslerini tutacaklar. Las Vegas ve Broadway’in en önemli şovlarını izlemek için dünyanın bir ucuna gitmeye artık gerek yok. Tüm bu şovlar “En Büyük Show” ile ayağınıza geliyor.

Editör: TE Bilisim