Ünlü oyuncunun, "Ben yapmadım, ben yapmadım" sözleri merak uyandırdı. Erken Petekkaya'nın yakın arkadaşı yapımcı Mustafa Uslu, "Erkan’a bir tezgah kuruldu" derken, Petekkaya'nın tacize uğradını açıkladı. Başka bir iddiaya göre ise; Petekkaya'nın tacize uğramasından sonra, yanındaki kadının, "Alkollü ve beni rahatsız etti" ifadelerinin üzerine, "Ben yapmadım, ben yapmadım" şeklinde isyanda bulunduğu konuşuluyor.

ERKAN PETEKKAYA: SOSYAL MEDYADAN TAKİPÇİ KAZANACAKLAR DİYE...

Uçaktaki bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde Erkan Petekkaya'nın gergin anları dikkat çekti. Ünlü oyuncu, "Bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye..." sözleriyle serzenişte bulundu.

Videoyu çeken kişinin kayıt esnasında "Alkol yasaklansın diyen Erkan Petekkaya uçağa alkollü bindi. Bana bu kayıttan ne kadar çok takipçi gelecek şimdi" ifadeleri de dikkat çekti.

TEZGAH MI KURULDU

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bindiği Dalaman uçağında olay çıkardı. Petekkaya'nın görüntüleri başka bir yolcu tarafından kameraya alındı. Sosyal medyada da gündem olan konuyla ilgili Erkan Petekkaya'nın yakın arkadaşı olan yapımcı Mustafa Uslu'dan açıklamalar geldi. Uslu, "Erkan’a bir tezgah kuruldu" ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim