Özdemir Erdoğan'ın Zeki Müren için söylediği sözlere sanatçının hayranlarından büyük tepki geldi. Sosyal medya da "Zeki Müren tüm servetini, mirasını TSK'ya Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Bakalım bu şahıs kime bırakacak" yorumları yapıldı... 


Anadolu Rock müziğin efsane ismi Ersen Dinleten sosyal medya hesabından yaptığı yorumda; "Dilini tutup kafayı sıyırmasa ülkenin en iyi müzisyenlerinden biri.. Ayrıca çok severim ancak dili ve davranışları yüzünden bir yıldız sanatçı olamadı, yazık, çok yazık!.." notunu düştü.

Özdemir Erdoğan yıllar önce "Düşünceli Şarkılar" albümü için çektirdiği fotoğrafları yeniden yayınlayan Hürriyet gazetesini de eleştirdi.

Yıllar önce "Düşünceli Şarkılar" albümü için çekilmiş çıplak fotoğrafını yeniden yayınlayan Hürriyet'i de eleştiren Özdemir Erdoğan, Ertuğrul Özkök'e attığı tweet'i de programda söyleyerek "Ertuğrul Özkök, Türk Milletinin şirazesini bozma görevini yıllardır mensub olduğu gazetenin köşesinde gerçekleştirmektedir... Yalnız anlamadığım birşey var, bu kadar patron değişmesine rağmen o adam nasıl orada?"  diyerek  sordu.. 

Ersen Dinleten sosyal medya hesabından Özdemir Erdoğan'ın albüm için çektirdiği çıplak fotoğrafları ilk kez gördüğünü belirterek; "Senin ne işin var koca sanatçı Zeki Müren' gibi bir devle" yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilisim