GAGA HANIM EVCİLİK OYNARKEN BENİM TIRNAKLARIM BÖYLEYDİ!

Mekan girişindeki kırmızı halıya kadar sıfır bir şekilde yaklaşan arabasından inen Diva Bülent Ersoy'un saç rengi ve kıyafet tarzı İstanbul'da dev bir konser veren Lady Gaga'ya benzer nitelikteydi. Derin bir göğüs dekoltesi ile arabasından inen Bülent Ersoy'un olası bir frikik vermesini önlemek için Stelyo Pipis elinde çalı Diva'nın üzerine örttü.

Basın mensuplarının görüntü alma isteğini geri çevirmeyen dev isim Bülent Ersoy Lady Gaga ile benzetilmesine , "Gaga Hanım 28 yaşında zarif bir hanımmış. Ben bu tırnak modelimi 15 senedir yapıyorum. Yani 28'den 15'i çıkarırken Gaga Hanım henüz evcilik oynarken benim tırnaklarım böyleydi. O yüzden kimseden özenme durumu söz konusu değil" şeklinde yanıtlayıp kahkaha attı.

Ersoy kırmızı peruğunu Sibel Can'dan aldığını belirterek tırnaklarının Gaga'ya benzetilmesi üzerine "Ben bu tırnak modelini 15 senedir yapıyorum" dedi.

TARKAN ÇOK EFENDİ BİR ÇOCUK!

Megastar Tarkan'ın Harbiye Açıkhava'da arka arkaya verdiği 9 konser ile rekor kırması hakkında yorumu merak edilen Ersoy "Tarkan çok efendi ve iyi aile eğitimi almış temiz bir çocuk. Duyduğmuza göre oldukça başarılı konserler geçirmiş. Keza aylar önceden konser biletlerinin bittiğini biliyoruz. O bu başarıları hak edecek terbiyeli bir çocuk" sözleriyle Tarkan'ı yere göğe sığdıramadı.



TÜRK MÜZİĞİ'NİN DİVASI BÜLENT ERSOY KIRMIZI HALIDAN ARACIYLA GEÇTİ

SEZEN MÜZİĞİ BIRAKAMAZ!

Gazetecilerin Sezen Aksu'nun müziği bırakacağı yönündeki açıklamalarını sordukları Bülent Ersoy duruma son noktayı şu sözlerle koydu: "Sezen müziği bırakamaz. Geçtiğimiz gün birlikteydik. Bana bu konu hakkında hiçbir şey söylemedi. Müziği bırakmaz ama belki arka arkaya o şehirden bu şehire gittiği konserleri azaltıp daha butik çalışabilir."

Seda Sayan gecede sevgilisiyle romantik anlar yaşadı.

Seda Sayan ve Erkan Çelik'in mekan içerisinde Bülent Ersoy ile birbirlerine karşı şarkı söylemeleri gecenin önemli anlarından birisiydi.

25.000 DOLARLIK 5 KARATLIK HEDİYE

Chanta'nın onur konuğu olarak katılan Bülent Ersoy'a mekan sahipleri ve işletmecileri ince bir jest yaptılar. Yaklaşık değeri 25.000 Dolar olduğu öğrenilen 5 karat değerinde bir elmas yüzük Bülent Ersoy'a hediye edildi. Ersoy, yüzüğü çok beğendiğini ve herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. 


Bülent Ersoy, Lady Gaga'nın sahnede soyunmasını edepsizlik olarak nitelendirirken
'O şekilde Avrupalı olacağıma hiç olmayayım daha iyi' dedi.

Bülent Ersoy başarılı gazeteci Hasan Kocabıyık'a röportaj verdi.
Editör: TE Bilisim