ÖYLE BİR KÜSTANLIK YAPACAKLARINI ZANNETMİYORUM

Pelin Çini'nin kürk giydiğiniz için protesto edilirseniz tepkiniz ne olur diye sorması üzerine Ersoy, 'Öyle bir şey olmadan bir şey demem. Olursa vay haline artık. Amerikan Başkanı'na da yumurta ya da un atıyorlar. Bir ödül töreninde o bıcırık kızı (Yonca Evcimik'i) gördüm. Üzerindeki kıyafet nereden dedim, a beni de götür dedim. Eminim onlar hayvanları seviyorlardır, içleri acıyordur ama öyle bir küstahlık yapacaklarını hiç sanmıyorum' dedi.

Ömür Gedik için 'O kadar kibar ve nazik bir hanımefendi, olacak iş mi bu!' diyen Ersoy, 'Bir insanın yapmış olduğu şeyi beğenmeyebilirsiniz, yorum yaparsınız ama o hanım ve onlar gibi ismi telaffuz edilen kişilerin benim karşıma geçipte böyle şey yapacakları asla aklıma gelmez' dedi.

MÜSLÜMANLARIN ANAYASASI KUR'AN-I KERİM'DE DİYOR


Ersoy, 'Müslümanların anayasası Kur'an-ı Kerim de 'Biz onları yarattık ki, siz onların etinden, sütünden, yününden, tüyünden, yararlanın' diyor. Kur'an-ı Kerim bunu yazdıktan sonra El Fatiha, biz kim oluyoruz...' diyerek sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. (Olcay Ünal Sert / Akşam)
Editör: TE Bilisim