Fenerbahçe’nin eski başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık ile manken Esra Eron, beş yıllık evliliklerini resmen bitirdi. 2008 yılında nikâh masasına oturan ve Alya isminde bir kızları bulunan çiftin boşanma davası, dün Küçükçekmece Adliyesi’nde görüldü.

Murat Aşık, duruşmanın ardından ayrılığı Twitter’dan duyurdu: “Biz bugün itibariyle iki iyi arkadaş ve Alya’nın annesi babası olarak yollarımızı ayırdık. Hayat ikimize ve çocuğumuza hep iyilikler versin.” Esra Eron ise boşanmasıyla ilgili şunları söyledi: “Boşandık, bitti. İki medeni insan gibi ayrıldık. Kızımın velayeti bende.

Anlaşmalı olarak ayrıldık. Tazminat ya da herhangi bir talebim olmadı. Bu süreci uzatmak istemedik. Uzatsaydık, Alya için yıpratıcı olurdu. Çünkü her şey para değil.

Mahkemeye yan yana girdik, iyi bir şekilde çıktık. Birbirimize mahkeme sonrası teşekkür ettik.” Eron, Murat Aşık’ın kendisini aldattığı haberleri hakkında ise konuşmak istemedi: “Bu konu hakkında konuşmayacağım.

Çünkü o tablonun içinde olmak istemiyorum. Benim bir kızım var, her şeyden önce onu düşünmem gerekiyor. Bu olayları internetten okumasını istemiyorum. Eski işlerime geri döneceğim, çalışarak her şeyi daha iyi atlatırım.”
Editör: TE Bilisim