Birçok sanatçı ve işadamıyla terapiler yapan Öztürk, katıldığı ‘Gece Casusu’ programında evcil hayvanlarıyla uyuyan insanlar arasındaki cinsel aktarımlara dikkat çekti. ‘Bebek’ adında bir kedisi olan Sönmezer’in bu konu üzerine sorularını yanıtlayan Öztürk, ‘Evde beslediğimiz evcil hayvanlarla uyumanın kişiye negatif cinsel aktarım yapıyor. Kişi uyku halindeyken saf bilinçte olduğu için yatağına aldığı kedisi ya da köpeğiyle cinsel aktarımı birbirine geçiriyor. İlişkilerin ve cinselliğin sağlıklı yürümesi için hayvanlarınızla birlikte uyumamalısınız’ dedi.
Bunun üzerine bu konudaki merakını gidermek istediğini belirten Sönmezer, “Evde bir kedim var, fakat geceleri yalnız uyuyorum. Çok merak ediyorum ve bunu denemek için bu gece, hatta birkaç gece kedim Bebek’le uyuyacağım. Bakalım nasıl bir cinsel aktarım olacak” dedi.


ESRA SÖNMEZER: ‘EVLİLİK VE ÇOCUK SORUMLULUĞU ALMAK İSTEMİYORUM’

Programda rüya analiziyle ilişkilerin ve yaşamın tüm sorunlarının üstesinden gelme tekniğindeki çalışmalarını ve geçmişten gelen ve temizlenmiş bilinçle daha sağlıklı çocuk sahibi olunacağı konusunu anlatan Öztürk’e, ‘Siz de evlisiniz, neden çocuk sahibi olmuyorsunuz?’ sorusunun üzerine ‘Şu an bunu düşünmüyoruz.’ cevabını alan Esra Sönmezer, ‘Benim kafamdasınız. Bana da artık evlen, çocuk sahibi ol diyorlar. Ancak ben bunu istemiyorum. Böle bir sorumluluk da almak istemiyorum. Kendi hayatımla ilgili taşlarımı yerine oturtmak ve yoluma bakmanın doğru olacağına inanıyorum’ dedi.

Programda canlı yayın telefonlarını cevaplayan ve Esra Sönmezer’le keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ahmet Öztürk, çalışmalarından rüyaların yaşamımızda neleri etkilediği, rüya analizi yoluyla hangi bağımlılıklarımızdan kurtulacağımızla birlikte rüya analizi çalışmalarından, eğitim ve terapilerinden de bahsetti.
 
Editör: TE Bilisim