İddialara göre İranlı zengin bir sevgiliyle beraber olduktan sonra oyunculuğu bırakıp 20 yıl önce ABD’ye yerleşen Aker, ticaretle uğraşmaya başladı.

ABD'de Miami’de oturan Aker’in geçmişte, bir dönemin ünlü sendikacısı Şemsi Denizer'le de aşk yaşadığı iddia edildi. Denizer, 1999 yılında eski koruması tarafından öldürülmüştü.

Filiz Aker, 1990 yılında assolist ablası Eda Eren ile birlikte, eski OHAL valilerinden Hayri Kozakçıoğlu’nun lüks dairesinde kiracı olarak kalmış. O dönem magazin basını kiracıyla ev sahibi arasında bir aşk hikayesinin olduğunu iddia etmiş.

Aker’in ailesi Türkiye’deydi. Ablası eski assolist Eda Eren'di. Eren'in kızı Dora dünkü dehşet sonrası ablasının Vatan Şaşmaz'a platonik aşık olduğunu söyledi.

Filiz Aker, Polat Residance’daki yangın sonrası dairesini kiraya vermiş.

Aker, İstanbul’a geldiğinde Conrad Otel’de kalıyormuş.

Aker'in geçmişte 2 filmde oynadığı ve 1 aydır İstanbul'da olduğu belirtiliyor. Aker, 1991 yılında bir dizide de rol almış.

Dehşet sonrası ortaya farklı iddialar atıldı: Bir iddiaya göre Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker İstanbul'da 7 yıl önce bir sitenin asansöründe tanıştı. Aker Vatan Şaşmaz'a aşık oldu. Aralarındaki yaş farkından dolayı Vatan Şaşmaz bu ilişkiye karşı çıktı. Bir iddiaya göre göre ise iki isim geçmişte kısa bir süre birliktelik yaşadı. Aker'in yeğeni Dora ise "Vatan'ın hiçbir suçu yoktu. Teyzem Vatan Şaşmaz'a platonik aşıktı" dedi.

Aker'in yaklaşık 1 aydır otelde kaldığı öğrenildi. İlk iddialar Aker'in Vatan Şaşmaz'a platonik olarak aşk beslediği yönünde.

Editör: TE Bilisim