Adı Lorraine Bruijn. Hollandalı, genç ve güzel. 
Lakabı "Futbolun rüya kadını"...

Doğaüstü bir yeteneğe sahip olduğu iddaa edilen Holladalı genç kadın, geçtiğimiz günlerde oynanan Real Madrid – Liverpool Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi, yayınladığı video ile spor dünyasını şaşkına çevirdi. 

Ne Mohammad Salah
Ne Cristiano Ronaldo
Lorraine ne dediyse o oldu. 



Maçın skorunu, maçta yaşanacak bir takım olayları ve kimin şampiyon olacağı ile ilgili yaptığı tahminlerin tamamı doğru çıkanca tüm dünyada merak konusu oldu ve “Futbolun rüya kadını” lakabını aldı.

Dünyanın en ünlü futbol otoriterini bile şaşkına çeviren Lorraine'nin sırrı rüyalarında gizli...

Ahtapot Paul, Papağan Mani, Kör kedi Akiles ve şimdi de Rüya Kadın Lorraine.

Ailesi Lorraine’nin altıncı hislerinin çok kuvetli olduğunu ve onun çok özel bir insan olduğunu söylüyorlar. Kendisinin zaman zaman uykusunda konuştuğunu. Özellikle çocukken  rüyasında birileriyle  iletişim kurduğunu bildiklerini söylediler. Ancak son günlerde futbol ile ilgili gördüğü rüyalar ve sonrasında  yaşananlarla ilgili  çok şaşkın olduklarını eklediler.  Bu kişinin Lefter Küçükandonyadis’e benzediği ve o olabileceği söyleniyor. 

Öte yandan rüyasında gördükleri çıkan Rüya Kadının yakında başlayacak Dünya Kupası Şampiyonası ile ilgili tahminde bulunup bulunmayacağı büyük merak konusu.


 

Editör: TE Bilisim