'Onurla showtime' programına konuk oldu ...

Çok keyifli geçen programda A'dan Z'ye herşey konuşulurken,Onur'un yaptığı sürprizler programa damgasını vurdu...

Onur, Galatasaray'ın juventus zaferinden dolayı, İzzet Yıldızhan'a üzerinde adının ve memleketi Diyarbakır'ın plaka numarası Olan 21 yazılı forma hediye etti ..Şaşkınlığını gizleyemeyen ve bu jestten çok mutlu olan sanatçı, Onur'cum çok teşekkür ederim, çok güzel bir sürpriz oldu.. Maçı izlerken canımdan can gitti, ama kazandık.. Galatasaray'ımızın zaferinin olduğu gün, böyle bir jest çok anlamlı oldu, bide arkasında ismim ve 21 yazıyor, çok kibarsın teşekkür ediyorum, inanılmaz mutlu oldum dedi ..

Ünlü sanatçı,üç yıl süren suskunluğundan sonra çıkardığı ''sevgilim'' albümü için çok heyecanlı olduğunu belirtirken,İzmir'de dünya devi çok önemli bir marka ile satın aldığı oteli için ortaklık anlaşması yaptığını ve ticaret hayatına girdiği için,müziğe ara verdiğini kaydetti .Yıldızhan,bu albümün üzerine çok titriyorum..Benim için önce müzik çünkü,ben müzikle İzzet Yıldızhan oldum..Bu albümde Hakkı Yalçın,Gökhan Tepe ve tanımaktan çok mutluluk duyduğum Serkan Kaya gibi değerli isimlerle çalıştım ..Sizin gibi değerli radyocu dostlarımla bir araya geldim ve çoğunluk çıkış şarkısı olarak ''Sevgilim'' dediği için bende bu şarkıyla çıkış yapmaya karar verdim dedi ..


O, POPÇULAR BİZİM ŞARKILARIMIZI OKUYORLAR


Onur'un, yıllardır piyasada hep popçular ve türkücüler diye ikiye ayrılmış bir düşünce var,bununla ilgili ne düşünüyorsunuz diye sorusuna ; Onurcum evet çok haklısın, türkücüleri yada arabeski beğenmeyen o popçular şimdi bizim şarkılarımızı okuyorlar .. Türküler ve arabesk müzik, bu ülkenin bir gerçeği ..Dikkat edin o popçular,artık arabeski biraz daha yumuşatarak farklı bir soundla albümlerine almaya başladılar dedi ..


''ONUR'DAN, İZZET YILDIZHAN'A PASTA SÜRPRİZİ'' ..

Çiğ köfteyi çok seviyorum diyen İzzet Yıldızhan,iyi bir çiğ köftede öncelikle urfa biberi çok önemli..Etsiz ve salçasız asla yemem.. Sadece bulgur yiyeceksem,gidip meyhane pilavı yerim sözleri kahkahalara neden oldu ..

Bu arada programına davet ettiği konuklarını iyi ağırlamasıyla da tanınan Onur Sakar,yeni albümünde İzzet Yıldızhan'ıda es geçmedi .. Üzerinde ünlü sanatçının resminin olduğu,yıldız şeklindeki sürpriz albüm pastasıyla sanatçının mutluğuna mutluluk kattı ..Dilek tutup,pastayı keserken İzzet Yıldızhan'ın duygulandığı dikkatlerden kaçmadı .. Canlı telefon bağlantılarının yoğun gerçekleştiği programda yayına bağlanan taksiciler,ünlü sanatçıyı kendi duraklarına davet ederken, Yıldızhan'da ısrarları kıramayarak, yakın zamanda Onur'un yapacağı bir organizasyonla duraklara geleceğine söz verdi .. Bu arada Onur, İzzet Yıldızhan'a üzerinde 34 İZY 21 yazan bir de taksi plakası hediye etti ..
Editör: TE Bilisim