“Falan Filan”ın yeni bölümünde, Nefise Karatay ve Gamze Özçelik’i protez kulaklarla “Elf” yapan Mehmet Turgut; programında ilk kez, kendi dergisi 46’nın yeni sayısının kapak fotoğrafını çekti. Program için çok özel bir “Yüzüklerin Efendisi” dekoru hazırlanırken Turgut; 5 saat süren makyajla 3 cüce arkadaşını da “Hobbit” yapıp CNN Türk kanalını birbirine kattı, CNN Türk’ün ekran yüzleri “Hobbit”leri şaşkınlıkla ve gülücüklerle karşıladı.
 
“Orta Dünya Sayısı” ile okuyucularıyla buluşmaya hazırlanan 46’da; “Yüzüklerin Efendisi” karakterlerine bürünen diğer ünlü isimler arasında ise Begüm Birgören, Ache Sali, Begüm Öner, Hodor (Kristian Nairn), Mari Ka, Barış Akpolat ve Timur Akkurt yer alıyor. Mehmet Turgut, aynı zamanda ilk kez, siyahi model Mari Ka’yı da 46 dergisi için “Elf” yaptı.
 
Mehmet Turgut’la “Falan Filan”ın, Nefise Karatay ve Gamze Özçelik’in konuk olduğu yenibölümü 21 Şubat 2015, Cumartesi akşamı 23:00’te CNN TÜRK’te yayınlanacak. “Falan Filan”la ilgilibilgileritwitter.com/mehmeturgut ve twitter.com/cnnturkcom sayfalarından takip edebilirsiniz.
 
Her zaman şaşırtan, hayran bırakan ve merakla beklenen “46”ın yeni “Orta Dünya Sayısı” ise; fotoğrafları, sohbetleri ve yazılarıyla yine çok konuşulacak. Önümüzdeki günlerde iPhone ve iPad uygulamalarıyla AppStore’da yerini alacak olan “46 – Orta Dünya Sayısı”, ayrıca www.46magazine.com sitesinden de indirilebilir. Üstelik uygulama ve derginin tüm sayıları ücretsiz!
 
Gamze Özçelik ve Nefise Karatay 'Elf' oldu!
Editör: TE Bilisim