Ölçülü giyimde modern çizgilerin ve şıklığın temsilcisi olma hedefiyle 2018 yılında yola çıkan Mizalle, Gamze Özçelik imzasıyla hazırladığı “Gamze Özçelik X Mizalle” adlı özel koleksiyonunun tanıtımı için 18 Eylül Çarşamba günü Beyoğlu Aslı Tunca Evi’nde lansman daveti düzenledi.

Kumaş, kalite, bol seçenek ve kolay alışveriş özelliğiyle e-alışveriş’e yepyeni bir soluk getiren Mizalle, özel koleksiyonu “Gamze Özçelik X Mizalle”i görücüye çıkardı. Gündüzden geceye uzanan şık, zarif ve kullanışlı ürünleriyle,tarz ve fiyatta “ölçülü” markaları tercih eden kadınların vazgeçilmezi olan Mizalle’nin bu özel davetinde renkli isimler yer aldı. Markanın Beyoğlu Aslı Tunca Evi’nde gerçekleştirilen davetine iş, cemiyet, moda ve sanat camiasından çok sayıda konuğa teşekkür konuşmasını Mizalle Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Saraç yaptı.

Şıklığına önem veren, kendinden emin ve güçlü kadınlardan esinlenerek hazırlanan ve2019/20 Sonbahar Kış sezonunda moda severlerle buluşacak olan “Gamze Özçelik X Mizalle” koleksiyonunda; etnik figürler, çiçek ve hayvan desenleriyle bezenmiş elbiseler, kimono, kaftan, trençkot ve giy çık parçalar bulunuyor.

Editör: TE Bilisim