ANNESİ YALNIZ BIRAKMADI
Gizem Karaca, “Annemle birlikte minik bir tane motosiklet ve barbie bebek hediye aldık. Herkes Mutluluk Evi'ne hediye bırakabilir.” dedi. Çocuklar yaptıkları resimleri Gizem Karaca'ya gösterdi. Gizem Karaca annesi Münevver Karaca ile arkadaş gibi olduklarını belirtek çok iyi anlaştıklarını söyledi.


YALNIZ HİSSETTİĞİM ZAMAN RESİM YAPIYORUM

Gizem Karaca okul yıllarından bahsederken, “Müzikle başladım, sporu denedim. Resimi denedim, en son bir resimde kaldım. Kendimi yalnız ve rahatsız hissettiğim zaman elime kalem ve boyayı alıp içimi rahatlatıyorum” dedi.

MATEMATİKTE ÇOK KÖTÜYDÜM

Çocukları çok sevdiğini söyleyen Gizem Karaca, “Ben hareketli bir öğrenciydim. Daha çok spora ve resime yatkındım. Siz hepiniz matematik diyorsunuz ya ben matematikte çok kötüydüm, berbattı. İngilizce ve felsefe konusunda daha iyiydim. Okulda erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşırdım. Biraz daha erkeksi bir kızdım, daha hareketliydim.” dedi.


Gizem Karaca'yı annesi Münevver Karaca yalnız bırakmadı.

ÖNCE DÜNYAYI GEZEYİM, SONRA AY'I DA GZEERİM

Daha önce Amerika da NASA'yı ziyaret ettiğini söyleyen Gizem Karaca, “Türkiye de böyle bir şey olmasını çok isterim. Ben Amerika da büyüdğüm için ziyaret ettim. Türkiye de böyle bir şey olduğunda tüm çocukların ziyaret etmesini isterim. Değişik bir dünya çünkü...” dedi. Ay'a yolculuk için sıraya girenlerin olduğunun hatırlatılması üzerine Gizem Karaca, “Ben de gitmek isterim tabi ki ama daha onun için çok zamanı var. Ben önce dünyayı gezeyim sonra Ay'ı da gezerim.” dedi. Süperstar'ın Türkiye de Uzay müzesini gezdiğinin hatırlatılması üzerine Karaca, “O tür müzeler çocuklar içinde çok faydalı olur” dedi.

LAÇİN CEYLAN: İNSANİ BOYUTUMUZU HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEDİK!

Dizi sektöründe ki rekabetle ilgili olarak Laçin Ceylan, “Her yerde rekabet var. Bankada çalışsak orada da rekabet olurdu. Biz çalışırken insani boyutumuzu hiçbir zaman yitirmedik. İşimize ve kendimize güveniyoruz. ” dedi.

Gizem Karaca da “Hem işimize güveniyoruz, hem de yönetmenimize. Bunun dışında çok iyi bir yapım şirketiyle çalışıyoruz. Oyuncular olarak önemsendiğimizi hissediyoruz. İyi iş çıkmasının nedeni ekip çalışması” dedi.


ŞÖHRETİ TAŞIMAK BAZEN ZOR OLUYOR

Şöhreti taşımak zor mu sorusuna Gizem Karaca; “Şöhreti taşımanın zorluğu da var, güzel yanları da var. Ekrandayım, oyuncuyum, tanınıyorum ve insanların aklında kalma sebebim belki de başarımdır. Bu şekilde tanınmak bana mutluluk veriyor. Şöhret daha diyemem. Daha o kadar şöhret olmuş durumda değilim. Ama taşımak bazen zor oluyor, hele 20 yaşındayken yaptığın her hareketin izleniyor olması bazen can sıkıcı olabiliyor” dedi. Son yaşadığı sıkıntılı durumlarla ilgili olarak güzel oyuncu menajerlerinin uyarısı üzerine yanıt vermedi. (OLCAY ÜNAL SERT / AKŞAM)

Editör: TE Bilisim