Yarışmada birinciliği yaptığı börek tüm jüri üyeleri tarafından tam not alan Şendağ Deniz kazanırken, İkinciliği el açması börek yapan Tülhan Kumbaracı, üçüncülüğü ise pasta yapan Ülker Mete kazandı.



Beylikdüzü Migros AVM, kazananlara çok sayıda mutfak eşyasının yanı sıra güzellik ve bakım ürünleri de hediye etti. Gizem’in Mutfak Aşkı isimli bir yemek kitabı çıkaran Gizem Özdilli, hanımları coşturmak için sandalye üzerine çıkıp dans etti.



Yemek yapmayı ve yemeyi çok sevdiğini belirten Gizem Özdilli, yiyerek kilo almamanın püf noktalarını da yarışmayı izlemeye gelen yüzlerce kişiye anlattı. Gizem Özdil’li “Maydanoz – kereviz ve limon suyunu kaynatarak içerseniz, yağlarınız yakılır ve kilo almazsınız. Ayrıca hanımların sürekli hareket etmesi gerekir. Oturarak kilo verilmez. Dans ve spor her zaman gerekli” dedi.



Hanımlar, ünlü aşçı Ayşe Tüter’le yemek tarifleri konusunda tartışırken, yemek yapmanın püf noktalarıyla ilgili bilgiler de aldılar.



Banu Noyan Event düzenliği organizasyonun sonunda Beylikdüzü Migros AVM müdürü Hande Seçilmiş jüri üyelerine ve yarışmacılara hediyeler takdim etti.
Editör: TE Bilisim