Gökhan Özen ile 6 yıllık eşi Selen Sevigen'in ayrılma nedenleri ortaya çıktı.

 Şarkıcı Gökhan Özen ile 6 yıllık eşi Selen Sevigen, yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurmuşlardı. Açıklamada ikili şöyle demişti:

"Değerli Basın Mensupları, Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz. Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz. Saygılarımızla."

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal Gökhan Özen ve Selen Sevigen'in nikah şahidi olmuştu


Renkli Sayfalar'ın haberine göre; çiftin boşanmasında kıskançlık krizlerinin etkili olduğu konuşuluyor. Gökhan Özen'in eşine "Albüm için yalnız kalmam gerekiyor" diyerek son 2,5 aydır Amerika'ya yalnız gitmesinin boşanmalarına neden olduğu iddia edildi. Ünlü şarkıcının seyahatlerinin sıklaşması sonucu, şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan çift ayrılık kararı aldı.
Gökhan Özen, iki çocuğunun velayetini ve birlikte yaşadıkları evi Selen Sevigen’e bıraktı. Çiftin boşanmadan önce evlerini ayırdıkları ortaya çıktı. Çiftin iki çocuğu var.
Gökhan Özen ve Selen Sevigen mutlu günlerinde görülüyor.

Gökhan Özen & Selen Sevigen
Editör: TE Bilisim