Ünlü sanatçı Gülben Ergen yakın arkadaşı tasarımcı Pelin Şahin'in İstinye Suites'de ki takı lansmanına katıldı. İstinye'de ki davete Sedef Karamehmet, Aslı Şen, ERDODER Başkanı Canan Göztepe, ERDODER Başkan Yardımcısı Esra Şahin, Aslı Pehlivanlar, Ebru Dinç, Bilge Eren, Figen Kıral, Berrin Zorlu gibi cemiyet dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Tasarımcı Pelin Şahin, "Tasarımları bir ressamın tablo yapması gibi yapıyorum. Arkadaşlarımı hayal ederek, kişiye özel tasarımlar yapıyorum. Çok keyif alarak hazırladım. Gerçekten yanardağdan fışkıran değerli taşlardan yapıldı. Gülben aldığı için bugün öne çıktı ama başka değerli taşlarda var" diye konuştu.

YANARDAĞ KÜLLERİNDEN YAPILMIŞ KOLYE ALDI

Yanardağ küllerinden yapılmış kolyeyi alıp boynuna takan sanatçı, "Anlamı ne peki, yanardağ küllerinden olunca boynuma takınca yanıyor muyum?" diye sordu. Tasarımcı  Pelin Şahin "Anlamı böyle güzel kadınlar takınca daha da anlamlı oluyor! Önemli olan beğenmesi" dedi. Bunun üzerine Ergen'de "Yanmazsa da ateş olur yakarız" diyerek esprili bir yanıt verdi.
Siyah-beyaz kolyeyi boynuna takınca "Benim oğlan kızmasın Galatasaraylı" diyen Gülben Ergen daha sonra basın mensuplarına poz vererek soruları yanıtladı. 'Oğlunuz kızar mı?' diye sorulunca Gülben Ergen, "Oğlum koyu Galatasaraylı, ben sonradan değiştirdim, iki tane siyah aldım." dedi. 

Pelin Şahin & Gülben Ergen

ONA KISACA 'BRİDGET' DERİM
Çantasının üzerine oyuncak sarı renk araba koyan Gülben Ergen, "Çocuklar olunca insan belli bir süre sonra herşeyi oyuncak olarak görmeye başlıyor. Çok fazla açılışlara, davetlere gidemiyorum aslında ama arkadaşım olunca koşa koşa geldim. Takıları bende seviyorum o da çok seviyor. Çok zevklidir, göz zevkinede inanırım. Çok iyi bir anne ve çok iyi bir eştir. Ben ona kısaca Bridget derim." diye konuştu.
TAKI TASARIMI YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM, HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN!
Sizde takı tasarımı yapmayı düşünüyor musunuz sorusuna Gülben Ergen, "Hayır, herkes kendi işini yapsın. Benim yaptığım çok iş var, takı tasarlamak bambaşka birşey çünkü. İncik boncukla uğraşmak, hangi taş hangi kıyafetle yakışır o bambaşka birşey. Evet benim mesleğimin içinde var ama işi iyi bilen insanlarla çalışıyorum. Zaten benim işim başımdan aşkın, şarkı, albüm, konserler, stüdyo, onun yanında çocuklar için koskoca bir dernek; 'Çocuklar Gülsün Diye'. Dolayısıyla dinlenmek için ne yapıyorsanız derseniz mutfağa giriyorum çocuklarla birlikte. Yaşamın başka alanlarına giriyoruz..." dedi.


PELİN ŞAHİN'İN LANSMANINA TÜLİN KARACALI - EBRU DİNÇ-ESRA ŞAHİN-CANAN GÖZTEPE-BİLGE EREN GİBİ CEMİYET DÜNYASININ TANINMIŞ SİMALARI KATILDI.

AÇ KALARAK KİLO VERMEDİM

Yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz soruusna Gülben Ergen, "Dikkat ediyorum ama yine de aç kalarak kilo vermedim ben! Biliyorsunuz 4,5 ay ben Şeyda (Coşkun) ile çalıştım. Hâlâ da kısa kısa çeşitli zamanlar diliminde çalışıyoruz. Çok memnunum Şeyda ile çalıştığım için." diye yanıt verdi. Burada ki menüden ne yersiniz diye sorulunca ünlü oyuncu, "Ya sadece kısır ya da sadece mercimek köftesi. Biri karbonhidrat, biri protein karıştırmadan!" diye yanıt verdi.

EBRU DİNÇ - BURCU CESUR -ASLI ŞEN -PELİN ŞAHİN - GÜLBEN ERGEN - TİJEN ESENCAN - PETEK GEÇGÖREN -ESRA ŞAHİN - BİLGE EREN - FİGEN KIRAL

YATIRIM İÇİN EV ALDIM, KİRAYA VERİCEM! 

Nişantaşı'nda ev almışsınız doğru mu sorusuna Gülben Ergen "Yatırım için aldım doğru ama evi hiç görmedim! Kiraya verilecek zaten. Yazıldığı gibi değil, hiç gitmedim. Yatırım için aldığım küçücük bir yeri kiraya verilecek o kadar!" dedi.
KİLİDİ ÜSTÜNDE!
Boynunda kilit olan kolyede ki 'melek figürü mü?' diye sorulması üzerine Gülben Ergen 'Kartal' gibi diye yanıt verirken tasarımcı Pelin Şahin  "O Şahin. Kilit hâlâ üstünde" diye yanıt verdi. Gülben Ergen de "aynen öyle!" diyerek gülerek verdi.

Pelin Şahin & Sedef Karamehmet


Pelin Şahin'in yeni koleksiyon tanıtımına cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı.
Berrin Zorlu takı tasarımlarından birkaç tane birden aldı.

EBRU DİNÇ - BURCU CESUR - ASLI ŞEN - PELİN ŞAHİN - GÜLBEN ERGEN - TİJEN ESENCAN - PETEK GEÇGÖREN -ESRA ŞAHİN - BİLGE EREN - FİGEN KIRAL 

OLCAY ÜNAL SERT / AKŞAM
Editör: TE Bilisim