BİR ANDA YERE DÜŞTÜ


Gülben Ergen, Kıbrıs’taki konserinde yere düştü! 

Kadın hayranının performansını ilgiyle izleyen Ergen o sırada talihsiz bir kaza yaşadı, ayağı kablolara takılınca kendini bir anda yerde buldu. Orkestra elemanlarının yardımıyla ayağa kalkan Ergen hiç bozuntuya vermedi, “Olur bazen böyle şeyler” diyerek şovuna devam etti.


Müzik dünyasında her yaptığı işle büyük başarılara imza atan, geniş kitlelerinn sevgisini kazanan Gülben Ergen bayramın ikinci günü Kıbrıs Jasmine Court Otel'de sahne aldı. Nur Yerlitaş imzalı kostümü ile sahneye çıkan Gülben Ergen iki saate süresince eski ve yeni en sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirdi.


Sevenlerinin büyük bir coşku ile eşlik ettiği konserde sanatçı, söz ve müziği Kenan Doğulu'ya ait yepyeni şarkısı "Durdurun Dünyayı" ilk defa Kıbrıs'ta söyledi. Ulusal ve yerel radyolarda yayınlandığı andan itibaren en çok istek alan şarkı, kısa sürede yasal müzik dinleme sitelerinde en fazla tıklanan şarkı oldu.


Bayram konserleri bittikten sonra 24 Ağustos Cuma günü Turkcell Kuruçeşme Arena'da vereceği konserin hazırlıkları ile ilgilenecek olan Gülben Ergen, sürprizlerini paylaşmak için sabırsızlanıyor. 

(Kelebek, İsmail Bayrak)
Editör: TE Bilisim