Oğullarını şarkılardan sonra eve uğurlayan Ergen ardından Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül’ü ağırladı.

Programda deprem konusunda uzman kişilerin katılımıyla bu konuda bilgiler paylaşan Ergen, “ Bu depremler korkutuyor mu sizi? “ diye halkın nabzını ölçtü. Herkesin bildiği doğruların aslında yanlış bilgiler olduğunu ve doğruları uzman kişiler ile konuşmaya başlayan sanatçı, deprem çantası ve içindekiler ile ilgili izleyenleri bilgilendirdi. Sonrasında deprem anında nasıl davranılmalı konusunda Akut kurucu üyesi Nasuh Mahruki’nin de canlı yayına telefonla bağlanmasıyla konuşuldu.

Gülben Ergen, Show TV'de ki programında çocukları Ares, Güney ve Atlas'u konuk etti.

Programın ilerleyen bölümlerinde Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül ile ilişkiler üzerine sohbet eden Gülben Ergen, konuklardan Aşkım Kapışmak ile ilişkiler üzerine küçük bir tiyatral oyun sergiledi. “Sevgi dili nedir?”, “Sevgilinizle ya da eşinizle tartıştığınızda ne yaparasınız?”, “Çapkın erkek tanımı nedir?”, “Aldatan erkeği nasıl anlarız?” gibi soruların cevaplarını konuşan Gülben Ergen, Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül sokaktan da alınan cevaplar ile konu üzerine uzun süre tartıştı.

Keyifli sohbeti ve birbirinden farklı konu ve konuklarıyla ‘Gülben’ hafta içi her gün saat 12.30’da Show Tv ekranlarında.

Gülben Ergen konuklarıyla kurduğu samimi diyaloğ ile büyük beğeni topluyor.

Editör: TE Bilisim