Geçtiğimiz Pazar günü sevgilisi Barış Arduç’un abisinin düğününe katılan Gupse Özay, sevgilisinin horon performansından geri kalmadı ve tabiri caiz ise bir an bile yerine oturmadı. Halay çeken ve oynayan Gupse Özay, böylelikle aileye de girmiş oldu.

Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre baba tarafı Ordulu, anne tarafı ise Artvinli olan Barış Arduç’un horon performansıyla kendisine hayran bıraktığı düğünde Gupse Özay da yerinde duramadı ve Arduç ailesiyle bol bol halay çekip göbek attı.

Uzun zamandır birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç kendi düğünlerinin provasını yaptılar. Sevgilisi Barış Arduç’un abisinin düğününe katılan Gupse Özay, Barış Arduç’un horon performansı kadar olmasa da güzel bir performans sergiledi. Halay çeken ve yerine hiç oturmayan Gupse Özay, sevgilsinin ailesiyle de karşılıklı oynadı.

Gupse Özay’ın düğünde bir ara Barış Arduç’un anneannesini de oynamak için çağırdı. Halaya katılması için ısrar eden Gupse Özay’ın muzip halleri dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Gupse Özay ile olan ilişkisiyle alakalı açıklamalar yapan Barış Arduç, ilişkilerinin çok iyi gittiğini söylemiş ve ufukta evlilik olmadığını iddia etmişti. Diğer yandan Gupse Özay şimdilerde Kıvanç Barıönü’nün yöneteceği Görümce filminin çekimleri için hazırlanıyor. Filmde Eda Ece ve Buğra Gülsoy ile başrolde olacak olan Gupse Özay, Görümce filminin senaryosunu kendi yazdı.

GUPSE ÖZAY KİMDİR?

1984 yılında doğan Gupse Özay, Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla Yaman Yaşamışım isimli bir belgesel çeken Gupse Özay, bu belgeselle ödül almıştır. Üniversite yıllarının sonrasında birçok alanda çalışan Gupse Özay, dizi denemelerinin ardından arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerinde oynamış, böylelikle Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır.




Editör: TE Bilisim