DENİZ AKKAYA ve 
AYŞE'NİN ALIŞVERİŞ KEYFİ


Güzel manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz gün kızı Ayşe ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Kızı ile geldiği AVM'de kısa süreliğine mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Akkaya, daha sonra Günaydın Steak House geçerek kızı ile yemek yedi. Deniz Akkaya, yemek sonrasında kızı Ayşe ile Fulonft'a geçerek burada kızı ile birlikte oyunlar oynayıp keyifli bir gün geçirdi.

MÜJDE UZMAN
DOSTLARI İLE BULUŞTU
Başarılı ve güzel oyuncu Müjde Uzman, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Bir arkadaşı ile buluşacağını belirten Uzman, daha sonra arkadaşı ile buluşacağı restorana geçti. Burada keyifli bir öğle yemeği eşliğinde arkadaşı ile bol bol sohbet edip, hasret gideren Uzman yemek sonrasında ise bir taksiye binerek evinin yolunu tuttu.

HANDE DOĞANDEMİR "TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM"

Güzel oyuncu Hande Doğandemir, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akşam üzere geldiği AVM'de kısa süreliğine mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Doğandemir, şöyle konuştu; ''Tatilin keyfini çıkarıyorum. Boş zamanlarımı ise dostlarım ile geçiriyorum'' dedi. Hande Doğandemir, işlerini hallettikten sonra eline kahvesini alıp AVM'den ayrıldı.

NECATİ ATEŞ 
ÇOCUKLARI İLE YEMEK YEDİ


Futbol’u bıraktıktan sonra yorumculuğa soyunan Necati Ateş, geçtiğimiz gün çocukları Emre ve Ege ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Oğulları ile geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Ateş, boş gününü çocuklarına ayırdığını belirtti. Necati Ateş, daha sonra çocukları Emre ve Ege ile birlikte bir mekana geçerek burada yemek yeyip sohbet ettiler.
Editör: TE Bilisim