Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) tarafından 22 – 25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan “Leather & Fur Fashion Show”, muhteşem açılış defilesi ve Hande Yener konseriyle izleyenleri büyüledi.

Rusya başta olmak üzere pek çok ülkeden, 1500’ü aşkın yerli ve yabancı byer’ın katıldığı Antalya Kaya Palazzo Belek Hotel’de gerçekleşen fuarda, 49 firma stand açtı.

4 gün sürecek olan fuarın açılış defilesinde, Öner Evez’in koreografisiyle, dünyaca ünlü Victoria Secret meleği Ana Beatriz Barros ve Türk “melek” Çağla Şikel kendilerine eşlik eden 36 mankenle podyumda fırtınalar estirdi…

Hande Yener oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi.

Açılış defilesinin sürprizi ise ünlü pop sanatçısı Hande Yener oldu. Güzel sanatçının oğlu Çağın Kulaçoğlu’nun DJ kabinine geçerek yaptığı müziklerle, dinleyenler gece boyunca doyasıya dans etti…

TDKD Leather & Fur açılış defilesi öncesinde düzenlenen basın toplantısında, ay yıldız dövmeli Ana Beatriz Barros, “Türkiye’yi çok seviyorum, burayla ilgili çok özel bir bağ kurdum. Burası benim için çok özel. Ay ve yıldızlara olan düşkünlüğüm de olunca ay yıldızlı bir dövme yaptırdım. Bir sonraki gelişimde Türkçe kelimeler öğrenmiş olarak gelmek istiyorum. İstanbul dünyadaki en favori şehirlerimden biri. Ayrıca Türk yemeklerini, mimarisini çok seviyorum” dedi.

Ana Beatriz Barros & Çağla Şikel

Çağla Şikel, “Ana’yı misafir ettiğimiz ve aynı podyuma çıkacağımız için çok heyecanlıyım. Ev sahibi sayılırız. Onun da bir anne olması ve mesleğimizi hala aşkla yapıyor olmamız çok güzel bir şey. Tebrik ediyorum onu, heyecanlıyız” dedi.

Editör: TE Bilisim