Ünlü Pop şarkıcısı Hande Yener, instagram hesabından Seren Serengil'in çıplak olan fotoğraflarını paylaştı. 

Hande Yener, Seren Serengil'in yıllar önce çekilmiş üstsüz fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Bir süre yayında olan fotoğrafı instagram yayın ilkeleri doğrultusunda 'müstehcen' bularak kaldırdı. Sonrasında Yener, instagram hesabından 'ben kaldırmadım instagram müstehcen bulmuş' ifadelerini kullandı.

Duymayan Kalmasın isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil bu sıralar gündemden düşmüyor. Önce Gülben Ergen ile polemiğe giren Seren Serengil şimdi de Hande Yener ile polemiğe girdi. Hal böyle olunca Seren Serengil'in hayatı, kariyeri, evlilikleri merak edilmeye başlandı. Detaylar haberimizde...

Yener, Twitter'da da kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasına girdi. Yener'in bu paylaşımına Seren Serengil'den jet hızıyla cevap geldi:

'Bikini izi çıkmasın diye...'
'Siz canınızı sıkmayın gerçekten uyuşturucu kullanan insanlar normal hareket yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanların kafaları net değil. 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye güneşlenirken uzakan çekilmiş bir fotoğrafı, insanlar yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyor ne de başarısızlıklarını kapatabiliyor. O yüzden umursamayın, avukatıma yönlendirdim o gereğini yapacak.'

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

SERENGİL'DEN 'UYUŞTURUCU' İDDİALI CEVAP
Yener'in paylaşımlarına bu kez Serengil hayli sert ithamlarla cevap verdi. İnstagram sayfasından bir video paylaşan Serengil, "Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil" dedi.

Seren Serengil ve Hande Yener'in kavgası kolay kolay bitecek gibi durmuyor. Öyle ki ucu mahkemelere, karakollara bile dayanabilir. Neyse gelelim Seren Serengil'in hayatına...

Nevin - Öztürk Serengil çifti, Seren Serengil henüz beşikte büyürken.

Seren Serengil kimdir?


Seren Serengil, 6 Nisan 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğunu annesinin yanında Nişantaşı'nda geçiren Seren Serengil, 8 sene boyunca bale eğitimi ve klasik piyano dersleri aldı. İstanbul'da eğitim hayatını tamamladıktan sonra Londra ve Montrö kentlerinde eğitimine devam etti.

Bu arada Seren Serengil'in babası Türk sinemasının usta isimlerinden Öztürk Serengil... 

Seren Serengil henüz 16 yaşındayken sahne hayatına atıldı ve 4 yıl boyunca Türkiye'nin en genç sanatçısı olarak sahne aldı. İbrahim Tatlıses ile 16 yaşında aynı sahnede assolist olarak çalıştı. Türkiye'de ilk defa 1990 yılında Başka Olur Ağaların Düğünü adlı dizide köylü güzeli genç bir kızı canlandırdı ve dizi hayatına atıldı. 2000'de TRT'de 3 yıl boyunca evlendirme programı sunuculuğu yaptı ve ardından 2012'de ayrılan eşleri yeniden barıştırma formatında bir program sundu.

lk müzik albümünü 1991 yılında Ayrıldık adı altında çıkarmış ve adını duyurmaya devam etti. Özellikle ilk albümünde bulunan Bana Herşey Seni Hatırlatıyor adlı parçası iyi bir çıkış yakalamasını sağladı. 29 Haziran 2007'de kendi hikayesini anlattığı Nefret adlı kitabını yayınladı ve kitabında özel hayatına dair kimsenin bilmediği bazı bilgileri paylaştı.

Seren Serengil ikinci evliliğini türkücü Cengiz İmren ile yapmıştı.


SEREN SERENGİL'İN ÖZEL HAYATI VE EVLİLİKLERİ


Seren Serengil 3 kere evlendi. İlk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yaptı. İkinci evliliğini 2002'de Cengiz İmren ile yaptı. Son olarak da 2006 yılında Musa Aytun ile Roma Konsolosluğu'nda evlendi ve 2010 yılında da boşandı. Evliliklerinde ve aşk hayatında şansın yüzüne bir türlü gülmediği Seren Serengil çok zor zamanlar geçirdi.

SEREN SERENGİL'İN BEBEKLERİ


Musa Aytun'la evliyken 9 aylık bebeği doğuma 1 hafta kala karnında öldü. Seren Serengil o dönemde psikolojik destek alarak terkrar hayata tutundu. Ardından tekrar hamile kaldı ve düşük yaptı. Bir süre sonra yine hamile kaldı ve bebeği 21 haftalıkken yüksek tansiyon ve beyin kanaması riski nedeniyle sezaryenle erken doğum yaptı. 21 haftalık 400 gram ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi. Yeni doğan yoğun bakım bölümünde tedaviye alınan ve Stephanie adı verilen bebek, sabaha karşı hayatını kaybetti.


SEREN SERENGİL'İN FİZİKSEL DEĞİŞİMİ


Tüm bu yaşananların ardından Seren Serengil fiziksel bir değişime girmek istedi ve tüp mide ameliyatı oldu. Seren Serengil 25 kilo verdi. 

Seren Serengil (45) en son da Özay Bakır (37) ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. İkili bir dönem aşklarını epey bir göz önünde yaşasa da bir süre sonra ayrılık kararı aldı.

(Kaynak: Posta)

Editör: TE Bilisim