Hazal Kaya sessizliğini bozdu !

Her hafta programına aldığı konuklarla magazin gündemini belirleyen usta gazeteci Kenan Erçetingöz, bu hafta Hazal Kaya’nın peşinde.Dizisi yayından kaldırıldıktan sonra hiçbir yerde görülmeyen, adeta inzivaya çekilen oyuncuyu bulmak için bizzat Kenan Erçetingöz devreye giriyor.

Kenan Erçetingöz, yatıyla Hazal Kaya’yı kaçırıyor.


Kenan Erçetingöz, Hazal Kaya’yı sahilde kitap okurken bulup, genç oyuncuyu yatıyla Yüz Yüze stüdyosuna getiriyor.

Hazal Kaya hakkında her şey...

Hazal Kaya, hakkında çıkan şehir efsanelerini ilk kez bir televizyon programında yanıtladı. Sinirlenip neden kapıyı kırdı? Kavgacı biri mi? Oynadığı dizilerde oyuncularla kavga ediyor mu? Genç yaşta gelen şöhretle birlikte şımardı mı?
Yer aldığı projelere dair bilinmeyenleri anlatıyor.

Adını Feriha Koydum dizisinden neden ayrıldı? Oyunculuğu bırakmayı neden düşündü? Son oynadığı dizide Aslı Tandoğan’la kavga etti mi, oyuncu değişikliği istedi mi, hangi sahneye müdahale etti? Adını Feriha Koydum’da bekaret sahnesini neden oynamak istemedi? Son iki dizisi yayından kaldırılınca ne hissetti? Oynadığı son iki dizi neden başarısız oldu? Nebahat Çehre ve Vahide Gördüm’le sette kavga etti mi?

Hazal Kaya, aşka dair açıklamalarda bulunuyor.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor? Çağatay Ulusoy’la birbirlerine verdikleri söz neydi? Medcezir’i izledi mi? Çağatay Ulusoy’la görüşüyor mu? Çağatay Ulusoy’la aşk yaşadı mı? Ulusoy’la tekrar bir projede biraraya gelmek ister mi? Can Bonomo’yla aralarında çıkan aşk dedikodularına ne cevap verdi? Dizi setlerini bırakıp tiyatroya mı transfer olacak? Dövmelerinin sırrı ne? Hangi ünlüyle fotoğraf çektirmek için saatlerce kapıda bekledi? Bir ayda neden 10 kilo aldı ? Hazal Kaya’nın gizli hastalığı ne? Kısa boyundan rahatsızlık duyuyor mu? Çocukluk hayali neydi? Babasıyla arası nasıl?

Kenan Erçetingöz soruyor, Hazal Kaya hakkında merak edilen herşeyi tüm içtenliğiyle yanıtlıyor.

Yayın günü: 26 OCAK PAZAR
Yayın Saati: 15.00 / 12. blm
Editör: TE Bilisim