Etiler Akmerkez'de görüntülenen Fatih Ürek boynunda muskasıyla dikkatleri çekti. Nazara inandığını söyleyen sanatçı, "Bu muskanın dışı altın olmasına rağmen birkaç kere çatladı. Üzerimde çok göz var. O yüzden bu duayı hep üzerimde taşırım, aşağı yukarı 5 senedir benimle. Sahnede de mutlaka üzerimde olur. Beni içinde ki dualar korur, bu konuda inancım fazla." dedi. Ürek bir soru üzerine eczaneden kolestrol hapları ve vitamin takviyesi aldığını belirterek, göz damlası, burun damlası var dedi.

Fatih Ürek Olcay Ünal Sert'e konuştu


HERKES BÜLENT HANIMI ÇOK AGRESİF BİLİYOR AMA ÖYLE DEĞİL!

Geçtiğimiz haftalarda Bülent Ersoy'un programına konuk olan Fatih Ürek; "Bülent hanımla birlikte ben çok eğleniyorum. Herkes çok agresif biliyor ama değil, biz çok eğleniyoruz. O gün biraz yanlış anlaşmalar oldu. Bayram ertesiydi, Ajda hanımla aralarında bir takım şeyler vardı. Orada biraz kızdı mızdı ama amacına ulaştığını düşünüyorum. Çünkü yumuşadı. Herkes bana sen niye söyledin dedi ama ben ortam gereği söyledim. Büyüklerimiz çünkü Bayram da küs kalınmaz derler, ben öyle söyleyince o da 'layığını bulmuş' dedi, ne konuşacağımı bilemedim. 'Ohayvanları çok sevdiğinden böyle' diye sonradan düzeltti. Ben de amacıma ulaşmış oldum." dedi.

SEZEN AKSU ÇOK İYİ SÖYLEDİ

Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan'ı barıştırmayı çok istediğini söyleyen Fatih Ürek, "Sezen Aksu çok iyi söyledi." dedi. Aksu, daha önce "Ağzından çıkanı beş düşünüp bir söylemeli" diyerek Diva'yı eleştirmişti.

Ajda Pekkan 'Beni hayvan mezarlığına gömsünler' diye kinayeli mi söyledi sorusuna Fatih Ürek; "Yo ben zannetmiyorum, çünkü Ajda hanım hayvanları çok seviyor" dedi. Acaba 'İnsanlar çok gaddar, hayvanları çok seviyorum' mu demek istedi sorusuna Ürek, "Aslında hepimiz öyle bende hayvanları çok severim. Benim de bir tane köpeğim var. Onu sokakta bulup aldım, ismi Bos Patron 14 yıldır benimle. Herşeyin patronu o." dedi.

HEPİMİZ ONU TAKLİT ETTİK...

Zeki Müren'i örnek aldınız mı sorusuna Fatih Ürek, "Hepimiz onu taklit ettik ama insan belli bir yaştan sonra, kendi çizgisini bulmalı. Bunu Bülent Ersoy da söyledi. Ben Müzeyyen Senar'dan feyz aldım ama kendi çizgimi oluşturdum" dedi.

EĞLENCE SEKTÖRÜNÜN TEK TAŞIYIM!
Yıllarca Kuşum Aydın ile kıyaslanması ile ilgili olarak Fatih Ürek; "Ben yıllarca eğlence sektörünün tek taşı olduğumu düşünüyorum. Sahnelerin benden sorulacağını düşünüyorum. Aydın benim arkadaşım ama ben bir takım lavelları atlayarak başka bir yere geldiğimi düşünüyorum. Başka bir boyuttayım. Yeni gelen sahne sanatçılarına hocalık yapacak konumdayım. Onunla hiç bir kavgam yok" dedi.

HAKETTİĞİM KESİN!
İlk çıktığınız zamanlar biraz ti'ye alanlar oldu ama sonradan hakettiğiniz yeri buldunuz diye hatırlatılması üzerine Fatih Ürek, "Hakettiğim yer neresi bilmiyorum ama hakettiğim kesin. Ama geldim mi gelmedim mi onu bilmiyorum. Seneler geçiyor. Çok şeyleri kaldıramıyorum. Biri birşey söylediği zaman çabuk kırılıyorum, söylenenleri kaldıramıyorum. Bu işe çok emeğim var çünkü. Gençlere yolu açtım. Benden sonra da bir sürü şarkıcılar geldi. Onların yaptığı bir takım hatalar bana ulaştı. 'Hadi Hadi' dillere pelesenk oldu, İbrahim Tatlıses'ten Bülent Ersoy'a söylemeyen kalmadı. Dansımla da ekol oldum, Türk halkının gönlünde yer edinebildiysem ne mutlu bana..." dedi. OLCAY ÜNAL SERT

Editör: TE Bilisim