Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği, Show TV’nin günlerdir beklenen gezi & show programı Dünya Güzellerim bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle uzun bir süre hafızalardan silinmeyecek görüntülere sahne oldu. Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’dan oluşan dev kadronun bir araya geldiği “Dünya Güzellerim” in ilk durağı Hindistan oldu. Bambaşka kültürlere sahip ülkelerin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacak dev kadro daha Hindistan yolculuğuna başlamadan; eğlence, çekişme ve sürprizlerin eksik olmayacağının sinyallerini verdi.

MUMBAİ SOKAKLARINDAN DÜNYA GÜZELLERİM GEÇTİ!
Uçak yolculuğunun heyecanlı anlara sahne olduğu programda Diva Bülent Ersoy, rahatsızlanan Banu Alkan’a inanmayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Hindistan’da özel hazırlanan Tuk tuklarla gezen dev kadro, Mumbai sokaklarının altını üstüne getirdiler. Mumbai sokaklarını gezerken bir maymun tarafından çantası çalınan Bülent Ersoy, neye uğradığını şaşırdı. Safiye Soyman’ın, kendine has İngilizcesiyle otel görevlisi ile yaşadığı telefon konuşması izleyenleri kahkahaya boğdu. Şov yaptığı düşünülen Banu Alkan’ın, hastalığına ise bir türlü inanılmadı.

BEN HİNDİSTAN’A GİTMİYORUM, TAŞINIYORUM!
Alışveriş yapmak için bir dükkana giren ekip birbirinden güzel kıyafetleri denemek isterken Banu Alkan, Burcu Esmersoy’la tartıştı. Ardından bir araya gelen Dünya Güzellerimarasında soğuk rüzgarlar esti. Bülent Ersoy’un, Banu Alkan’a çıkışıyla Burcu Esmersoy gözyaşlarına hakim olamadı. Sinirle bahçeye çıkan Bülent Ersoy’u, bir yılanın sokmasıyla heyecanlı dakikaların yaşandığı Dünya Güzellerim’in ilerleyen bölümlerinde neler olacağı merakla bekleniyor.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dünya Güzellerim’in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; Bülent Ersoy’un, İslam türbe mimarisinin en önemli eserlerinden biri olan Tac Mahal’i ziyareti, birbirinden ilginç yemeklerin tadına bakan dev kadronun eğlenceli diyalogları ve Diva Bülent Ersoy’un Tuk Tuk içinde çığlık çığlığa kaldığı heyecan dolu anlar şimdiden merak uyandırdı.

“Dünya Güzellerim” in merakla beklenen 2. bölümü 28 Haziran Çarşamba günü Show TV’de!

İşte Dünya Güzellerim’in 2. Bölüm tanıtımı!

http://www.showtv.com.tr/programlar/fragman/dunya-guzellerim-2-bolum-fragmani/38157

Editör: TE Bilisim