Hülya Avşar, 'Kocayı bulamadım ama babayı buldum' diyerek espri yaptı.



Program bitiminde Noel Baba'yı kucağına alıp 'Bana Koca Lazım' şarkısını mırıldanan Avşar kızı, Noel Baba ile dans etti. "Sonunda bana yeni yıl kocayla geldi" diyen Avşar, "Sonunda Noel Baba'yı buldum...  Kocayı bulamadım ama babayı buldum! Her hangi bir arayış yok. Öyle birşey olsaydı olurdu zaten. Şarkı sayesinde gördüğünüz gibi yeni yıla babayı bularak girdim!" diyerek kahkahayı patlattı. 

TARKAN'A KÜS DEĞİL, KIRGINIM
Tarkan'la küslüğünün hatırlatılması üzerine "Onunla da küs değilimki, kimseyle küs değilim. Sadece kızgınım!" diyen Avşar "2013 benim için çok güzel geçti. Hayat güzel, herşey güzel, ben güzel... Yeni yılın kendisi gelsin yeter. " dedi.

YILBAŞI BENİ HEYECANLANDIRMIYOR

Yayın öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar, "Yılbaşı hazırlığına henüz başlamadım. Yine ailemle birlikte olacağız, kendi aramızda eğleneceğiz. Yılbaşı aslında beni heyecanlandırmıyor. Bayramlarda yeni yıllarda, özel günlerde o gün kendimi gergin hissediyorum. Benim için hergün bir sayfa. Yeni bir sayfa açmak için yeni yılı bekleyemeyeceğim kusura bakmayın. Milli Piyango bileti de almadım." dedi. 
KÜRKÜM ORJİNAL, ALDIYSAN KULLANIYORSUN ...

Üzerinde ki kürkün orjinal olduğunu söyleyen Avşar, "Ajda hanıma her zaman sevgim saygım sonsuz. Hiçbir zaman ona ismini kullanarak bir laf etmiş değilim ama bu kürk meselesini önce dünya da halletmeleri lazım. Olmuş alınmış birşeyse kullanılıyor. Bu sorun dünya da hallediliyorsa ben varım. Ama sadece Türkiye de böyle bir eylem yapmak yeterli değil. Aldıysan kullanıyorsun. Bu da bir şıklık. Sonuçta, hayatta buna gelene kadar o kadar çok şey var ki... Kürk meselesi beni de gerçekten çok gerdi..." dedi.
BU ALBÜMÜ ÇOK ÖNEMSİYORUM

Daha sonra DJ Emel'in sorularını yanıtlayan Avşar kızı, "Bu albümü önemsiyorum. Benim için müzik hep ikinci planda kalmıştır, önceliğim oyunculuktur. Daha sonra da tv. Eskiden müzik albümü yaptığım için eleştiriliyordum şimdi sesi olan herkes albüm yapmaya başladı. Sevgiyle yaptığım bu albümde duygulara hitap eden şarkılar var. İlk defa kendi albümümü hergün dinlemekten keyif alıyorum. Bu albümümü çok seviyorum." dedi.
Stüdyo sesinden daha çok sahnede ki sesini sevdiğini belirten Avşar, "Sahnede bambaşkayım. Kendi sesimi çok beğeniyorum. Bu albümde sahnede ki Hülya'ya yakın oldu!" dedi.

TSM MÜZİĞİ ALBÜMÜ YAPACAK
Albümünü yaptığında ilk önce kız kardeşi Helin, kızı Zehra ve gazeteci arkadaşlarına dinlettiğini söyleyen Avşar, "Gazetecilerin eleştirilerini önemsiyorum." dedi. İleride Türk Sanat Müziği albümü yapacağını söyleyen Avşar, "TRT de bazen izlerken o şarkıları ruhum açılıyor" diye konuştu.

SEZEN AKSU'NUN TANITIMA İHTİYACI YOK...
"Albümleri tanıtmak çok zor. Herkes için çok zor, Sezen hariç, onun albümünü herkes merak edip alıyor" diyen Avşar kızı, Koca Lazım' klibinin çok beğenildiğini belirtirken de "Koca Lazım'da evli olsaydı inandırıcı olmazdım. Ben bekar olduğum için rahatça söyledim. Klipte de şov var. Beni yansıtan bir şarkı değil ama PR için bu şarkıyı seçtim." dedi.
TEKNOLOJİ AŞKI ÖLDÜRMÜYOR
Teknoloji ile birlikte aşklar da değişti mi sorusuna Avşar kızı, "Teknoloji aşkı da buldurabiliyor. Evlilikler çoğalıyor, kimi mutlu oluyor, kimi hayal kırıklığı yaşıyor. Teknoloji aşkı öldürüyor diyemem. Teknolojinin ayrıca albüme de faydası var." dedi.
GÜNDE 2-3 TAKİPÇİSİNİ ENGELLİYOR
Twitter'da aktif şekilde yer aldığını belirten Avşar kızı, 3 milyon takiçisi olduğunu belirtirken, "günde 2-3 kişi engelliyorum. Engellemesem 4-5 milyon takipçim olabilirdi" dedi. 
KİTAP YAZIYOR
Kitap yazmaya başladığını belirten Avşar, "Zaman zaman birbirini tutmayan şeylerde yazıyorum. Anılar ya da kimseye öğüt vermek için değil, sadece bakış açıları değişsin, insanlar mutlu olsun yeter. Belki birşey ortaya çıkacak, belki de çıkmayacak, zaman gösterecek..." şeklinde konuştu.

YAŞAR'CIYIM
Sevdiği şeyleri yaptığını belirten Avşar kızı Rafet El Roman'ın şarkıları kendine çok yakışıyor, ben daha çok Yaşar'cıyım dedi.
KADININ SİGARA KOKMASINI HİÇ SEVMEM
Sigara içen kadına da tahammül edemediğini söyleyen Avşar kızı, "Bir kadının ağzının, saçının sigara kokmasını hiç sevmem. Sigara hiçbir zaman hayatıma girmedi. Sigara içen arkadaşlarımla da evde değil dışarıda görüşürüm. Ara sıra puro içerim laf olsun diye, en son 3 ay önce puro içtim" dedi.

SPOR YAPMAYINCA SİNİRLİ OLUYORUM
Spor yapmayınca sinirli olduğunu söyleyen Avşar kızı, "Son 10 gündüm kendimi disipline aldım, yememe içmeme dikkat ediyorum" dedi.
İNTERNETİ DAHA ÇOK ÖNEMSİYORUM
İnterneti gazetelerden daha çok önemsediğini de söyleyen Avşar, "Gaste Hülya dabenimle ilgili herşey olacak. Özel kremlerimden vazgeçemediğim ürünlere herşey olacak." diyor.

ACUN İLE DOST OLDUĞUMUZ İÇİN ÇALIŞMIYORUZ!
Gelecek yıl Eylül ayında Hülya Avşar Show'a yeniden başlayacağını da söyleyen Avşar, "Önceliğim TV 8 olacak. Acun ile dost olduğumuz için çalışmıyoruz bugün. Faydam olmasa çalışmayız ama dost olarak yine görüşürüz... Acun geçmişte kötü şeyler yaşamış ondan dolayı mı bilmiyorum kalbimin üstünde bir yeri var. O yüzden öncelikle TV 8'de yapmak isterim" dedi.
"Acun'dan istediğim saati alırım" diyen Avşar kızı, "Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye gibi programların yanı sıra öncelikle Mart ayında Yüz Yüze programı yapmak isterim.  Acun da henüz bunu bilmiyor.  İnsanlarla konuşup suyunu çıkarmayı seviyorum. Aslında ben sivri dilli değilim. Herkesin bildiği şeyleri sormam. Doğruyu söylüyorum, neyse o!" dedi. 

BEREN SAAT'İ BEĞENİYORUM
Sinemada dört yapraklı yoncadan sonra Müjde Ar ve Ahu Tuğba'nın ardından kendisinin geldiğin hatırlatılması üzerine Avşar kızı teşekkür ettikten sonra yeni jenerasyondan Berne Saat'i beğendiğini söyledi. Avşar "Dizileri artık sinema tadında çekiyorlar. Eskiden değer vermemiştim şimdi veriyorum. Çok başarılı oyuncular var. Tek tek sayamayacağım ama Beren Saat'i çok beğeniyorum. Duruşunu da seviyorum. Çok ortalarda değil, işiyle ortada. Oyuncuğunu beğeniyorum. Yine de oyunculuk km işidir. O km çok önemli." dedi.

TÜRKİYE GÜZELİ SEÇİLDİĞİMDE BACAKLARIM ÇARPIK GİBİ DURUYORDU
Aynaya baktığınızda sizi mutsuz eden birşey var mı diye sorulması üzerine, "Türkiye güzeli seçildiğimde bacaklarım ayrık ve çarpık duruyordu o zamanlar bunu takıyordum. Boyum 1.70 olsun isterdim. Şu an boyum 1.63 ama minyon tipliyim. Minyon olmak çok keyifli. Yuvarlık hatlı olmak iyi değil insanı kilolu gösterebiliyor. TV de iri görününce canım sıkılıyor. Özel hayatımda mutluyum ama tv de ki görüntümde hayır" dedi.
UKALACA DAVRANANIN YİNE ÜSTÜNE YÜRÜRÜM
Gazetecilerle arasının iyi olduğunu söyleyen Avşar kızı, "Genç oyuncuların gazetecilere 'Çocuklar' diye hitap etmesini doğru bulmuyorum" derken, "sinirlenince direkt girişiyorum. Gazetecileri görünce kaçıyor gibi yapanları sevmiyorum. Ben şuyum egosu, bence çok zavallı birşey. Herkes işini yapıyor. Ukalaca davrananın yine üstüne yürürüm!" dedi. 
Kavgacı mısınız sorusuna Avşar kızı, "Ben ilişkilerimde de severim. Arada bir küfrederim. Kavgacıyım... Çocukken erkek çocuklarla kavga etmişliğim vardır." dedi.
60 YAŞIMDA DA BÖYLE OLMAK İSTERİM
 "Helin'e, Zehra'ya çok düşkünüm..." diyen Avşar kızı, "TV de bambaşka, dışarıda bambaşka olanlar var. Ben güncel hayatımda ki görüntümle dikkat çekmeyi seviyorum. Neysem o olmayı severim. Kırışıklarımla yaşlanmayı seviyorum. 60 yaşımda da böyle olmak istiyorum" dedi. (OLCAY ÜNAL SERT / AKŞAM)

Editör: TE Bilisim