"Müthiş bir ışık ve enerji aldım"

Türk Sineması'nın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit, Etiler Akmerkez'de bulunan "Sanat Merkezi"nde düzenlenen sergiye katıldı. Koçyiğit, Leyla Alaton'un konuşmasını dinledikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçı; "Müthiş bir ışık ve enerji aldığımı düşünüyorum. Bu tasarımları yaratan Ece duyguları çok yukarıda bir genç, Allah onun gönlüne göre vermiş. 7 senedir onu takip ediyorum, hazırladığı her koleksiyon birbirinden güzel. Onunla büyük bir gurur duyuyorum, iftihar ediyorum." dedi.

Allah'ın 99 isminden 'En çok seven, en çok sevilen'i boynuna taktı!
Ece Şirin yanına gelince Koçyiğit, "Gerçekten yarattıkların birbirinden güzel, onları taşırken o enerjiyi içimde hissediyorum ve bana uğur getiriyor." dedi.Ece hanımın tasarladığı boynunda ki kolyeyi gösterip uğur getirdiğini söyleyen Koçyiğit, ismi de var "En çok seven, en çok sevilen" dedi. Ece hanım kolyenin tasarımıyla ilgili olarak, "Allah'ın 99 isminden en çok seven ve sevileni anlattım" dedi.
Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğeniyorm

Üzerinde çalıştığı sürpriz bir projesi olduğunu söyleyen Koçyiğit; "Muhteşem Yüzyıl dizisini izliyorum ve gurur duyuyorum. Orada ki oyuncuların hepsi birbirinden başarılı oyuncular. Kenan İmirzalıoğlu'nu çok beğeniyorum. Çok yakışıklı bir gencimiz var Kıvanç (Tatlıtuğ) , sadece yakışıklı değil, benim mesleğime büyük saygı gösteriyor ve kendiğini eğitiyor, geliştiriyior ve doğru seçimler yapıyor. Ben onları bütün kalbimle alkışlıyorum" dedi.
Marmaray Türkiye'ye yakışan bir yatırım!

Marmaray yolculuğunun nasıl geçtiğinin sorulması üzerine Hülya Koçyiğit, "Daha binemediniz mi? Birgün binersiniz inşallah. Dünyanın en pratik yolculuğu, 4 dakikada kıta değiştiriyorsunuz. Bunu düşünmek bile insana çok keyif veriyor. Çok medeni, Türkiye'ye yakışan bir yatırım. Ben bindim ve her zaman bineceğim." dedi. Toplu taşımayı sürekli kullanıyor musunuz sorusuna Koçyiğit; "Yok  zaman zaman, trafik olduğunda kullanıyorum. Kalabalıktan rahatsız olan birisi değilim. İlgiden çok mutlu oluyum." dedi. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim