Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, başarılı oyuncu İlker Aksum oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan İlker Aksum, samimi açıklamalarda bulundu.

Takıntılı Bir Adamım 

Özel hayatında ve mesleğinde çok fazla takıntılı ve titiz olduğunu ifade eden İlker Aksum “Fazla takıntılı, fazla titiz, fazla pimpirikli ve biraz da evhamlıyım. Sıkıntılı dönemlerden sonra evhamda oluştu. Yaptığım her işte çok fazla ayrıntılı düşünüyorum. Buna titizlenme diyorum. Bu aralar mesela yorgunluk hissediyorum. Mesala bu duruma gıcık oluyorum. 45 yaşına kadar zımba gibi kalkan adam, bir anda yorgunluk hissedince bu nasıl oluyor diye kendime çok kızıyorum” dedi. 

Sosyal Medyaya Çok Uzak ve Yabancıyım 

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olmadığını belirten İlker Aksum “Sosyal medyaya çok yabancıyım. Bazı arkadaşlarımı bakıp hesaplıyorum. Bin küsür mesaj bin küsür fotoğraf. Bunu yapması için insanın günde 4 beş kere telefonu eline alıp saatlerce  uğraşması gerekiyor. Sürekli telefon elinde olucak. Nasıl işini gücünü yapacaksın. Her gün yada her hafta yeni yeni sosyal medya platformları çıkıyor. Takip edilmesi çok zor. Bana çok uzak geliyor” dedi. 

Uzun Bir Süre Depresyonda Kaldım

Geçmiş dönemde uzun süren bir depresyon dönemi geçirdiğini ifade eden İlker Aksum “30 yaşlarda uzun bir süre ağır depresyon dönemi yaşadım. Depresyon hiç karakter çözümlemesi yapmıyor. Yapıştı mı yapışıyor. Çok enerjik çok mutlu diye ayırt etmiyor. Bizim işler zor, gergin, bu sektör çok kolay değil. İşin içinde sağlıklı kalabilmek zaman zaman zor oluyor. Bende böyle bir dönem ağır depresyon yaşadım” dedi. 


İlker Aksum: Takıntılı Bir Adamım!: https://www.youtube.com/watch?v=JXdtXkjsU2s&feature=youtu.be
İlker Aksum: Sosyal Medyaya Çok Uzak ve Yabancıyım! : https://www.youtube.com/watch?v=p_y8KYDTY74
İlker Aksum: Uzun Bir Süre Depresyonda Kaldım: https://www.youtube.com/watch?v=PO_Tg21KcqI

Editör: TE Bilisim