International Top Model of Cyprus yarışmasının birincisi Türk model oldu
Kıbrıs’ta uzun yıllardır H&V Ajansın kurucusu Hayriye Vurdu tarafından organize edilen Top Model of Cyrprus yarışması bu yıl uluslararası boyuta taşındı. Girne'deki Lord’s Palace Hotel’de gerçekleşen International Top Model of Cyprus yarışması vizyonu ile bu sene çok daha renkli ve eğlenceli geçti. Lord’s Palace Hotel’de düzenlenen “International Top Model of Cyprus”a 18 ülkeden  profesyonel model katıldı. Bu yıl ılki düzenlenen yarışmada birinciliği Türk model Gökçe Eygi, kazandı. İkinci Romanya dan Denise Gabrieia Hodisan olurken yarışmada  üçüncülüğü Litvanya'dan Vaida Azuolaityte aldı.  Türkiye adına yarışmaya katılan Gökçe Eygi ünlü top model Adraina Lama'ya benzerliği ile dikkat çekti. 
Juride ise birbirinden değerli isimler; Lord’s Palace Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydoğan, modacı Muammer Ketenci, oyuncu Nuri Alço, işadamı Talip Öztürk ve ünlülerin Avukatı Rahmi Özkan yer alarak yarışmaya ayrı bir renk kattılar.
Gecenin sunuculuğunu, Kıbrıs’lı sunucu Burç Tunçer ile model ve sunucu Hande Aras, yarışmanın Genel koordinatörlüğünü eski manken Aylin Arasıl ve koreografisini Yusuf Azuz gerçekleştirdi. Geceye birbirinden güzel şarkılarıyla Buray ve Elif Kaya renk kattı. Modeller Sunset Mayoları, Juliet, ZenZone butik, Kyrenia deri, Elif Gedikoğlu ve Muammer Ketenci’nin özel kreasyonlarını sergiledi. Gecenin sonunda Lord’s Palace Hotel, NorthernLand, Rock Island ve yan sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi. 
Buray gecede mini bir konser verdi.

Gökçe Eygi-Denisa Gabriela Hodisan-Hayriye Vurdu-Vaida Azuolaityte
Editör: TE Bilisim