Işıl Yücesoy'a görkemli doğum günü !

Ünlü sanatçı Işıl Yücesoy, 70’inci doğum gününü Ataşehir Mey ‘de kutladı. Ayta Sözeri ve Adnan Koç’un sahne aldığı gecede, Işıl Yücesoy’u sanatçı dostları Ayşe Kökçü, Ayten Uncuoğlu, Deniz Baydar, Ayça İnci, Bülent Çetinaslan, Doğa Can ve Mehmet Hayri Koç ile menajeri Tümay Özokur ve Tules Evren yalnız bırakmadı.
 
“Bu değerleri gözardı etmeyiniz”
 

Ayta Sözeri gecede kulakların pasını sildi.

Ayta Sözeri’nin sahneye davet etmesiyle  duygusal bir konuşma yapan Işıl Yücesoy, “70’inci yaşıma bastığım bu gece burada dostlarımla birlikte olmaktan son derece mutluyum.  46 yıl sanatçı olarak bifiil bu işi yaptım. Bazı değerler vardır, bu değerleri gözardı etmeyiniz. 20 yıl sahnelerde şarkı söylemiş bir sanatçı olarak, bu kadar işlek bir zeka, bu kadar hoş ve sahne sanatını son derece iyi özümsemiş bu kadını dinlemekten son derece mutluyum. Bizler artık kişiyi görünce yürüyüşünden anlarız, sizlerde dinlerken gözünün içine bakın” diyerek Ayta Sözeri’ye övgüler yağdırdı.
 
Işıl Yücesoy'u menajeri Tümay Özokur, gazeteci ve basın danışmanı Olcay Ünal Sert ve sanatçı Adnan Koç yalnız bırakmadı.

İlk defa doğum gününü evi dışında bir mekanda dostlarıyla kutladığını söyleyen Işıl Yücesoy istek üzerine gecede bir de şarkı seslendirdi.  “Sevgiye Susamış Yüreğim Sende” adlı şarkıyı okuduktan sonra efsane sanatçı “70 yıldır en güzel doğum günümü bu gece kutladım” dedi.
Işıl Yücesoy'u ilk tebrik edenlerin başında sanatçı dostu Ayşe Kökçü geldi.
Işıl Yücesoy'u sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilisim