Usta sanatçı Işıl Yücesoy, New York’ta kızı Meneviş Cılızoğlu ile birlikte Amerika tatiline başladı. Giderken Kuzey Kutbu’nu uçaktan fotoğraflayan sanatçı, New York’un yanı sıra, Chicago’yu gezdi.

Kuzey Carolina’da Chapell Hill’de stres atan Işıl Yücesoy, kızı ve damadıyla birlikte çok mutlu olduğunu belirterek,“Chicago müthiş bir kent, görülesi bir yer” dedi. 2 ay önce annesi ve kız kardeşini kaybeden Işıl Yücesoy, “Acıları yanında götürüyorsun neresi olursa olsun ama sevdiklerinle birlikte olmak yine de yaşam sevinci veriyor” dedi.

Duayen sanatçı, “Dağılan parçalarımı toplamaya gelmiştim buralara. Ne kadar yanılmışım. Yangın, o yangın. İçinde sürüklüyorsun o koru. Ne var ki yaşam devam ediyor. Ve yaşamak çok güzel. Yapacak çok işim var daha. Görecek çok yer. Sevecek çok insan. Görülecek çok acı. Yaşanacak çok sevinç. Rabbim izin verirse hepsi ile randevum var. Yaşamak çok güzel” dedi.

Kızı Meneviş Cılızoğlu ve damadı Deniz Öztürk ile birlikte poz veren Işıl Yücesoy, Afife Ödülleri’nde kendi fotoğrafının sergilenmesinden de mutluluk duyduğunu söyledi.

Işıl Yücesoy Amerika da stres attı
Işıl Yücesoy'un objektifinden Kuzey Kutbu
Editör: TE Bilisim