Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yarışmada; ikinciliği Tuğba Durkut, üçüncülüğü ise Zeynep Sara Salduz kazandı. Dördüncü seçilen Arzu Taşçı Sönmez'e 212 AVM Özel Ödülü verildi.

Yeşim Salkım ve Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği XL Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda 1.'liği kazanan Özlem Mete tacını Şenay Akay ve geçen yılın birincisi Gözde Bahadır'dan aldı.

Yeşim Salkım, cd'nin azizliğine uğradı.

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen XL Model 2012 Yarışması İkitelli'de 212 AVM'de gerçekleştirildi. Şenay Akay, Neslihan Yargıcı, Nevin Serengil, Banu Noyan, Nurcan Sabur, Burçin Orhon, Tanju Babacan, Burçin Bildik, Hüseyin Küçük, Gözde Bahadır, Zehra Tümkaya ve Dr. Murat Topoğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmayı ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ile Vatan Şaşmaz sundu. XL 2011 Kraliçesi Gözde Bahadır tacını yarışmanın bu yılki birincisi Özlem Mete'ye devretti. Yarışmada 2'liği Tuğba Durkut, 3'liği Zeynep Sara Salduz kazandı. 4'üncü seçilen Arzu Taşçı Sönmez'e gazeteci Nurcan Sabur tarafından 212 AVM Özel Ödülü verildi.

Ünlü şarkıcı Aslı Hünel ve Yeşim Salkım'ın da mini bir konser verdiği XL defilede, Yeşim Salkım playbeck şarkı söylerken cd'nin azizliğine uğradı. Bir anda ses gidince Salkım, canlı okumaya başladı. Sanatçı ardından konserine yine playbeck devam etti.

Olcay Ünal Sert  / Akşam

Editör: TE Bilisim