Yer aldığı projelerle son günlerde kendinden övgüyle bahsettiren Rüzgar Erkoçlar, ünlü bir İtalyan yönetmenin de radarına girdi. Uluslararası sinema sektöründe tanınan yönetmen, yeni filminde Rüzgar Erkoçlar’a başrol teklif etti.

İletişimci Özgür Aras, geçtiğimiz hafta köşe yazısında son günlerde yer aldığı projelerle kendinden söz ettiren Rüzgar Erkoçlar’ın ünlü bir İtalyan yönetmenin yeni sinema filmi için başrol teklifi aldığını duyurdu. Özellikle Fashion Week kapsamında Deniz Berdan’ın defilesi için podyuma çıkan ve performansıyla dikkat çeken Rüzgar Erkoçlar’ın, uluslararası medyanın da dikkatini çektiğini belirten Özgür Aras, genç oyuncunun ünlü İtalyan yönetmenle iletişimde olduğunu söyledi. Aras’ın haberine göre, Rüzgar Erkoçlar bir aşığı canlandıracağı uluslararası projeyle, ismini dünya çapında duyurmaya hazırlanıyor.
“Rüzgar Erkoç son günlerin en konuşulan ismi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar, Deniz Berdan‘ın defilesindeki o yürüyüşüyle oldukça söz ettiriyor kendinden. Bayılan bayılana kendisine.
Uluslararası medyanın dikkatini çektiğini duydum Rüzgar Erekoç’ların. Malum Avrupa sineması ve Hollywood’u ayrı tutmak lazım. Özellikle Avrupa sineması kendi tarzında daha yaşamdan, daha gerçekçi hikayelerle ödün vermeden kendi dünyasına devam ediyor. Nitekim Avrupa sinemasına doğan starlar, ölene kadar star olarak yaşıyor. Siz hiç sefalet içinde ölen bir Avrupa sinema sanatçısı duydunuz mu?
Rüzgar Erekoçlar yakışıklı bir erkek. Esas mesleği aktörlük. Hikayesi de bir şekilde Türkiye sınırlarını aşmış.
Yeteneğinden eminler ki kendisine ünlü bir İtalyan yönetmen başrol teklifi etmiş. Festival filmi olarak bir yarışmaya girecek olan prodüksiyonda Rüzgar Erkoçlar büyük bir aşığı oynayacakmış. Aynı zamanda bu İtalyan yönetmen, Rüzgar’ı yurt dışındaki ajanslarla bir araya getirecekmiş.
Türk sinema sektörü, Türk dizi sektörü ve bizdeki cast ajansları uyuyor sanırım. Böylesine bir yeteneği yine yurt dışına kaçırıp ardından ahlar vahlar çekmeye hazır olalım. Çünkü bizim kıymetini bilmediğimiz herkes, dünya çapında bir şöhret oluyor!
Özgür demişti dersiniz, Rüzgar Erkoçlar da oyunculuğuyla ve popülerliğiyle yurt dışında fırtına gibi esecek! Biz de uzaktan seyredeceğiz.”
Editör: TE Bilisim