'Uzun Hikaye'nin sonu sürpriz aşk!

Başrolünü paylaştıkları filmin setinde yakınlaşan Kenan İmirzalioğlu ile Tuğçe Kazaz, filizlenen ilişkiyi tatille yeşertti. Sandal kiralayan ikili, karada denizde romantizm yaşadı


Yönetmen Osman Sınav'ın yeni sinema projesi 'Uzun Hikaye'nin setinde sürpriz bir aşk dedikodusu yankılanıyor. İddialara göre yapımda başrolleri paylaşan Kenan İmirzalioğlu ile Tuğçe Kazaz arasında çekimler sırasında yakınlık oluştu.

SANDALDA BALIK KEYFİ
Sette oluşan birlikteliği daha da ilerletmek isteyen ikili, gözlerden uzak kalmak için Altınoluk Asus'ta başbaşa 3 günlük kısa bir tatile çıktı. Burada romantik dakikalar geçirdiği öğrenilen İmirzalioğlu ile Kazaz, sakin ve sessiz tatil beldesinde ilişkilerini doyasıya yaşadı. İddiaya göre sandal kiralayarak balık tutmayı da ihmal etmeyen taze sevgililer tatilin ardından İstanbul dönüş yolunda Tekirdağ yakınlarındaki bir tesiste mola verdi.

ARABAYA KAÇTI
Ancak burada gafil avlanan ikili hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı. Tanınmak istemeyen Kazaz ise çareyi otomobile kaçarak kendini kamufle etmeye çalışmakta buldu.

Kaynak: Hakan UÇ / AKŞAM

Editör: TE Bilisim