Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bugün Ayvalık'ta Cunda Adası'nda evlendi. İşte Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın evliliğinden ilk kareler 

Kenan İmirzalıoğlu beyaz ceket, siyah papyon ve pantolon giydi. 

Saat 19.45'te nikah için hazırlanan platforma gelen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, nikah memuru Selda Kaplan'ın yönettiği tören ile dünyaevine girdiler. Çiftin "Evet" yanıtlarının ardından davetliler büyük bir alkış tufanı kopardı.

Öte yandan, düğün bölgesinde özel güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında fotoğraf ve görüntü çekimi için adeta köşe kapmaca oynandı.


BASIN MENSUPLARININ KARŞISINA ÇIKTILAR

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi.

İmirzalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutluluğunu dile getirdi.

Bu saatten sonra söylenecek tek bir söz olduğunu belirten İmirzalıoğlu, "Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size 'merhaba' demek istedik." diye konuştu.

Kobal ise çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

800 BİN TL'LİK DÜĞÜN

Cunda Adası'ndaki 8 oteli kapatan Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çiftinin düğününde yaklaşık 800 bin TL masraf yapıldığı iddia edildi.

OTELİN ÇEVRESİNİ BRANDA İLE KAPATTIRMIŞTI

SİNEM Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturdu. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası’na gitmişti.

Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırmıştı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.

Editör: TE Bilisim