Evlilikten karantina sürecine, oyunculuktan müziğe kadar bir çok konuda soruları yanıtlayan Alkan'a dünyanın dört bir yanından yüzlerce soru geldi. Yakışıklı oyuncu, Almanya'dan Pakistan'a, Polonya'dan Kuveyt'e, İtalya'dan Rusya'ya, Güney Kore'den Mısır'a Arjantin'den Fas'a, Hindistan'dan Çekya'ya kadar 5 kıtadan, 56 farklı ülkeden gelen soruları cevapladı.
"BİZ DİRAYETLİ BİR MİLLET, GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ!"
Bir takipçisinin geçirdiğimiz zorlu süreçle alakalı sorusuna cevap veren Alkan, "Hakkımızda hayırlısı neyse o olacak. Biz gerçekten dirayetli bir milletiz, güçlü bir devletiz. Birlikte nelerin üstesinden geldik. Allah'ın izniyle bu günlerinde üstesinden geleceğiz" dedi.
"DOZUNDA ROMANTİĞİM. KENDİMİ YAKIŞIKLI BULMUYORUM"
Hayranlarından gelen bir soru üzerine kendini çok yakışıklı bulmadığını dile getiren Alkan, "Romatiğim ama dozunda. Hayatta herşey bir denge üzerine kuruludur." dedi. Başarılı oyuncu, "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu, "Aklımın ve gönlümün uyuştuğu bir eşim ve çocuklarımın olmasını tabii ki isterim" diyerek yanıtladı.
"BENİM İÇİN ŞARKI SÖYLEMEK EN BÜYÜK TERAPİ"
"Müzikle ilgili projeler var mı?" sorusu üzerine Alkan, "Müzik dinlemek şarkı söylemek benim için en büyük terapilerden biridir. Belki bir gün toplu terapi yaparız" diyerek espirili bir dille sahnelere yeşil ışık yaktı.
Editör: TE Bilisim