Ünlü şarkıcıyı karşılarında gören yüzlerce hayranı bir anda çığlık atmaya başladı. Hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektiren ve imza veren Keremcem soruları da içtenlikle yanıtladı.

Fox ekranlarının reyting rekortmeni dizisi O Hayat Benim'de başrol oynayan Keremcem, dizinin Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu'nun olaylı şekilde ayrılmasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

"Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziden ayrılmasına üzüldünüz mü" sorusuna "Tabii ki üzüldüm. Hem arkadaşım hem çok iyi bir oyuncu. O Hayat Benim'e katkısı sonsuz. Ama böyle şeyler oluyor" yanıtını verdi.

Bozoğlu'nun rol arkadaşlarının yüzüne tükürdüğü iddialarıyla ilgili ise "Ben böyle polemiklerin içine giren birisi değilim. Şahit de olmadım" dedi.

Keremcem, Bozoğlu'nun canlandırdığı Nuran karakterinin ayrılmasının ardında reytinglerin düşeceği iddialarını ise şöyle yanıtladı: "Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Kimlerin projeleri kalktı... Senaryo ve öykü sağlamsa ki O Hayat Benim’ in öyküsü zaten seyredilen... Tabii ki çok değerli oyuncular var ama öyküdür seyrettiren. Senaryodur, çekimdir, yönetmendir... Biz devam ediyoruz gayet de güzel reytinglerimiz. Oya Başar da girdi, güzel bir şekilde devam ediyor"

Son dönemde oyunculuğa ağırlık verdiği için müziği ikinci plana attığı eleştirilerine katılmadığını söyleyen Keremcem "Şarkıcılığı ikinci plana attım gibi görünüyor ama öyle bir şey yok. Oyunculuğum şarkıcılığımı, şarkıcılığım da oyunculuğumu besliyor" diye konuştu.

Fit görünümünün sırrını da açıklayan sanatçı, "fitness yapıyorum ve güzel besleniyorum. Zararlı değil yararlı şeyler yiyorum. Yemek yemeyi de yapmayı da çok severim. Evde mutfağa da girerim" dedi.
Editör: TE Bilisim