* Muazzez Abacı, Adnan Şenses ve Bülent Ersoy, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. Üçlü, konsere beraber çıkıp eserleri seslendirdikten sonra finalde tekrar buluşup izleyicileri mest etti.
* Üç usta sahnede ve sonrasında birbirlerine iltifatlar yağdırsa da konser öncesi yaşananlar sahnedeki dostluğu gölgede bıraktı. Bir arada röportaj vermek istemeyen üçlü, basının kulise girmesiyle mecburi olarak buluştu.
* Röportajda Ersoy ve Abacı hiç konuşmazken; Şenses, “İki çiçek, bir böcek...” ifadesiyle başlayan bir soruyu keserek “Böcek kim? O ne demek?” diye tepki gösterdi.
* Konsere çıkarken Abacı’nın, “Tek dev varmış, aptal” diye mırıldandığı duyuldu; şarkıcının kimi kastettiği anlaşılamadı.
* Kulisten gelen bilgilere göre prova sırasında Ersoy, Abacı’nın elinden mikrofonu aniden çekmiş ve gerilim böyle başlamıştı.
* Kanser nedeniyle midesi alındıktan sonra yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle doktorlarının “Sahneye çıkmayın” uyarısını önemsemeyen Şenses’in, davul eşliğinde oynaması büyük alkış aldı.

Sahnede Abacı Ersoy'a "Devkuşu gibisin" deyince Diva da;
"Sende yolunmuş deve kuşusun" gibi diyerek lafını esirgemedi.



Zoraki basın toplantısında Bülent ersoy, Muazzez Abacı ve Adnan Şenses'in gerginlikleri yüzlerinden okunuyordu...

Editör: TE Bilisim