Küslük son buldu, barıştılar

Hafta içi her gün Beyaz tv ekranlarında usta Gazeteci Tayyar Işıksaçan’ın hazırlayıp sunduğu Beyaz Manşet’e konuk olan ve bir birinden önemli konulara açıklık getiren Bülent Sertaş, 1 yılı aşkın zamandan beri yardım gecesine katılmadığı için küs olduğu latif Doğanla ilgili konuşunca Doğan’ı studio ya davet eden Işıksaçan iki eski dostu barıştırdı.

Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses’in vurulduğu gün bir yardım gecesine Latif Doğan tarafından davet edildiğini söyleyen Sertaş,”Latif beni çağırdığında İstanbul’da olur da müsait olursam kesinlikle gelirim dedim. Ama o gece benim başka bir yerde konserim ve çok ağır misafirlerim vardı. Gidemedim. Yardım gecesi olduğundan dolayı Latif ile aramız açıldı. Telefon mesajları ile aramızdaki gerginlik hadsafaya ulaşmıştı. O gün bu gün konuşmuyor, hatta hiçbir ortamda bir araya gelmiyorduk. Her ikimizde yanlış anladık.

Bülent Serttaş, Tayyar Işıksaçan'a konuk oldu.
Sağolsun Tayyar müdürüm bizi bugün bir araya getirdi ve barıştırdı. Artık kavga yok kardeş kardeş yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu.


LATİF DOĞAN: BEN KÜÇÜGÜM BARIŞMAK BANA YAKIŞIR

Gelenek ve göreneklerine göre yaşadığını belirten Doğan, "Bülent benim ağabeyim. Ben ona kırıcı bir mesaj yazmıştım. Kavga yada küslük böyle başladı. Biz aynı toprağın çocuklarıyız. İlk eli tutmak eğilmek bana yakışırdı. Bugün gelip kendisinin elini sıkıp tokalaşarak barıştım. Beyaz Tv hep hayırlı işlere imza atıyor. 1 yıllık küslük nihayet son buldu” dedi.
BİRLİKTE AYNI FİLİMDE OYNARIZ
Bülent Sertaş’ın bir sinema filminde oynamasını olumlu bulan Latif Doğan, Çok başarılı olmuş. Teklif gelirse eğer ikimiz aynı filmde oynarız. Bülent abi bu işi aştı. Tanto komutanı olduktan sonra bende üsteğmen olurum. Paşa paşa anlaşırız. Bakarsınız ikimiz bir albüm yaparız yine bu sektörde birlikte yürüz” diye konuştu.

Latif Doğan’ın film teklifine olumlu cevap veren Sertaş, "Neden olmasın bizim kimden neyimiz eksik. Sette bir birimizi yersek şaşırmayın" diyerek Doğan’a sataştı.
Editör: TE Bilisim