Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 235 gün tedavi gören ve tedavisinin ardından taburcu olan Mehmet Ali Erbil’le ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı.

Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kıran ve ardından da kaçış sendromu rahatsızlığının nüksetmesi sebebiyle yoğun bakımda tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’le ilgili, hem sevindiren hem de şaşırtan bir yazı kaleme aldı ve Erbil’in Kurban Bayramı’nda sahneye çıkacağını ve dua etmek için İzmir Menemen'de bulunan dedesinin türbesine gideceğini yazdı.

“İKİ APARATLA YÜRÜMEYE BAŞLADI”

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ile ilgili bilgi de veren Onur Akay, “Mehmet Ali Erbil’den hayranlarını sevindirecek haberler var. Mali’nin sağlık durumu iyiye gidiyor. Fizik tedavi uzmanları evine gidiyor ve Mehmet Ali artık yanında kimse olmadan iki aparatla yürümeye başladı.” dedi.

KURBAN BAYRAMI’NDA KIBRIS’TA SAHNEYE ÇIKACAK!

Akay şöyle devam etti:

“Bir de sizlere müjdem var! Rahatsızlanmadan kısa süre önce ise tekerlekli sandalye ile sahneye çıktığını duyurduğum Mehmet Ali Erbil, Kurban Bayramı’nda Kıbrıs’ta sahneye çıkacak. Rahatsızlığından sonra ilk sahnesinde yanında Selçuk Yöntem gibi ünlü dostları da olacak.”

DEDESİNİN TÜRBESİNİ ZİYARET EDECEK!

Onur Akay yazısında, Mehmet Ali Erbil’le ilgili bilinmeyenleri de kaleme alırken, ayrıca yoğun bakımda yaşadığı Türk filmi gibi bir olayı anlattı. Mehmet Ali Erbil’in anne tarafından Peygamber sülalesinden ve baba tarafından ise dedesinin Erbilli Şeyh Esat Efendi olduğunu yani Şeyh torunu olduğunu söyleyen Akay, “Mali yoğun bakımda yatarken bakın nasıl bir ilginç olay yaşamış. Yoğun bakım ünitesinin kapısına hiç kimsenin tanımadığı beyaz sakallı bir adam gelmiş ve o anda orada olan Mehmet Ali’nin kızına ‘Ona bir mesaj getirdim ve kulağına okumam lazım” demiş. Ancak Mali’nin kızı, o beyaz sakallı adamı yoğun bakıma sokmamış ve “siz bana söyleyin, ben babamın kulağına yoğun bakımda okuyacağım” demiş. Bunun üzerine beyaz sakallı adam “onun daha bu dünyada işi bitmedi. Bize haber geldi, biz hep dua ediyoruz, biz Peygamber sülalesindeniz” demiş. Kızı da Mali’nin kulağına bunları söyleyince, Mehmet Ali Erbil, 2 gün içinde yoğun bakımdan çıkmış. Türk film gibi yaşanan bu olaydan sonra Mehmet Ali Erbil iyileşmiş, sanatçı ayrıca önümüzdeki günlerde İzmir Menemen'de bulunan Esad Erbili Türbesi’ne yani dedesinin türbesine gidecek ve dua edecek.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim