Türkiye’nin %75’lik pazar payıyla lider online oyun şirketi Joygame, ZombiRock oyununun yüzü olan müzik dünyasının başarılı grubu maNga ile birlikte The Game’de lansman düzenledi. Online oyun sektöründe dünyadaki sayılı projelerden birini gerçekleştirerek oyun içine özel çizimlerle maNga üyelerinin karakterlerini ekleyen ve yine oyun içine eklediği özel maNga haritalarıyla heyecanı artırarak karakterlerin kendi enstrüman ve kıyafetleriyle Zombilerle savaşmasını sağlayan Joygame, bu lansmanla birlikte maNga’nın oyuna kattığı tüm yenilikleri katılımcılarla paylaştı.


Lansman sonrası Zombi konseptli parti


Lansman 6 Ekim Cumartesi akşamı 19.00’da SHR Group ve Joygame CEO’su Barış Özistek’in açılış konuşmasıyla başladı. Joygame’in yaptığı yeniliklerle Türkiye’de online oyun sektörünü geliştirmeye ve ilerletmeye devam edeceğini söyleyen Özistek’in ardından maNga üyeleri konuşma yaptı. maNga grubu, ZombiRock ile nasıl tanıştıklarını ve bu eğlenceli projeye nasıl dahil olduklarını anlattı.



Konuşmalar sonrasında katılımcılarla birlikte ZombiRock oyununu oynayan maNga ve Joygame ekibi, oldukça keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar. Bu etkinliğe özel olarak düzenlenen turnuvanın birincisi de geceye katılarak maNga grubuyla birlikte oyun oynama fırsatı buldu. 
Basın lansmanı sonrasında The Game’in organizasyonuyla partiye devam eden katılımcılar, Zombi konseptli partide eğlenceli vakit geçirdiler.


ZombiRock Hakkında
maNga’nın renkli karakterleriyle ilgi çeken oyunun konusuna gelince... Yıllar önce Dünya Kuantum Araştırmaları Birliği’nde asitanlık yapan Dr. Jessie Glave, büyük tartışmalara yol açan teori hakkında bulgular keşfediyor. Bulgulara göre evren iki ayrı paralel evrenin çarpışmasıyla ve bu çarpışmanın başka bir uzay-zaman düzlemi yaratmasıyla oluşuyor. Bu kozmik olayda açığa çıkan enerji ise evrendeki tüm maddelerin her bir atomu içine hapsoluyor. Bu enerji varlığı insan kavrayışının ötesinde kalıyordu, ta ki Dr. Jessie Glave madde içindeki enerjiyi çıkarıp Kor adı verilen yeni bir element oluşturana kadar. Fakat işler yolunda gitmiyor, kor bazı insanlarda kötü etkilere sebep oluyor. İnsanlık için tehdit oluşturmaya başlayan zombilere Kor Avcıları müdahale ediyor! Ve savaş başlıyor.
maNga Grubu toplu halde ...


Ayrıntılı bilgi için:

Editör: TE Bilisim