OnurAkayMedya ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nu Amerika’da görüntüledi ve özel bir söyleşi gerçekleştirdi. Ülkü Gözen Stewart’a konuşan Miraloğlu, “Diyarbakır’dan İstanbul’a göç etmişiz. Diyarbakır’dan İstanbul’a göç etmek yerine keşke ve keşke göç edeceğimiz ilk yer Amerika olsaymış.” ifadelerini kullandı. Estetik yaptırdığı iddialarına da açıklama getiren ünlü oyuncu, “Hiçbir yerimde dolgu, estetik yok. Ben doğduğumdan beri saçlarımı bile boyatmadım. Bir gün kendiliğinde beyazlayacak belki beyaz kalmasını da tercih edebilirim.” dedi.

“PROJE TEKLİFİ GELMİYOR”

Meltem Miraloğlu, neden Amerika’da yaşamaya başladığını ise, “Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz.” sözleri ile açıkladı.

“Rolün gereği öpüşür müsün, soyunur musun, sevişir misim?” sorusuna ise, “Evet. Ancak kadın bedeni çok kutsaldır. Ben bunu basite indirecek hiçbir senaryonun içerisinde, öpüşme sahnesinde, sevişme sahnesinde, yatak sahnesinde, tecavüz sahnesinde oynanmam. Benim o senaryoya inanmam gerekiyor. Bir sosyal sorumluluk projesiyse bu, ben o projenin içerisinde seve seve oynarım.” açıklamasını yaptı.

https://www.youtube.com/watch?v=EXYL-G6bO2I

Editör: TE Bilisim