Ekranlara gelen reklam filminde; renkli ve modern tasarımları flo.com.tr ile “tıkla şıkla” diyen Meryem Uzerli, tüm sempatikliğiyle yer alıyor.

FLO’nun marka yüzü olan Meryem Uzerli, modern tarzı ve duruşuyla flo.com.tr’ye ilham veriyor! Yeni sezon koleksiyonundan Meryem Uzerli’nin giydiği birbirinden canlı ve renkli sneaker modellerinin yer aldığı reklam filmi, sonbahara enerji veriyor. Renkli görüntülere sahne olan reklam filminde Meryem Uzerli, “tıkla şıkla” Jingle’ını kendisi seslendirirken, sempatik tavırları ve güzelliğiyle de dikkatleri çekiyor.

İstanbul Watergarden'da çekimi gerçekleşen reklam filminin yönetmen koltuğunda, sayısız klip ve reklam filmi çekmiş Metin Arolat oturuyor. Filmin yapımcılığını ise 2012 Yapım üstleniyor. Sonbahar trendinin en moda en şık ayakkabıları, dinamik ve coşkulu bir şekilde izleyenlere sunuluyor.

Sezonun “tıkla şıkla” seçimleri flo.com.tr’de


FLO’nun yeni sezon koleksiyonunda öne çıkan sneaker’lar ayakkabı tutkunlarının favorisi olacak nitelikte! Beyaz, kırmızı, pembe, sarı gibi renklerle tasarlanan modeller sonbahar mevsimine enerji veriyor. Bu yılında yükselen trendi olarak devam eden “ugly sneaker” olarak adlandırılan kalın tabanlı ayakkabılar, her kombini en şık şekilde tamamlıyor. Hem günlük hayatta hem de iş hayatında tercih edilen sneaker modeller, her adımda konfor sağlarken modern detaylarıyla da göz dolduruyor.


 

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında Nike, Adidas, Puma gibi pek çok global markanın 2019 Sonbahar koleksiyonlarını www.flo.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz.

Reklam Filmini İzlemek İçin: https://www.youtube.com/watch?v=L6RKkKxd4Gc

Editör: TE Bilisim