Ayşe Arman'ın Meryem Uzerli ile yaptığı röportaj Twitter'da tozu dumana kattı. Ünlü isimler Uzerli'ye destek verirken Ayşe Arman'ı alkışladılar...

Hürriyet 
yazarı Ayşe Arman'ın Meryem Uzerli röportajı günün en çok konuşulan işi oldu. Twitter'da TT listesine demir atan röportaj ünlü isimlerden de ilginç yorumlar  aldı.

Uzerli'nin merak edilen her şeye içtenlikle yanıt verdiği röportajda ünlü oyuncunun intihar girişimi ve Can Ateş'le yaşadığı ilişkinin perde arkası öne çıktı. Röportajı Twitter'da yorumlayan ünlüler Uzerli'ye tam destek verirken Ayşe Arman'a da övgüler dizdiler.

İşte ünlü isimlerin Meryem Uzerli röportajına yaptıkları yorumlar:

Demet Akalın:
 Gerçekleri gösterdiği için bu şahane ağlamaktan helak eden röportaj için kocaman alkış Ayşe Arman.

Gülben Ergen: Son yıllarda okuduğum en etkileyici, saf gerçek röportaj. Ayşe Arman'a anlatan bir anne, bir yaralı aşk, kaoslar zinciri, yürekli Meryem.

Zara: Meryem Uzerli'nin röportajını okurken kalbim sıkıştı. Bir canın oluşumu dünyadaki en büyük mucize. Sana "AŞK" olsun bebeğin Meryem.

Erol Köse:: Arada tartşsak da Ayşe Arman yine golü attı. Meryem Uzerli röportajı yine gol, tebrikler Ayşe , hakkını teslim ediyorum canım.  

Berna Laçin: Çok etkileyici! Ayşe Arman: Meryem Uzerli röportajı: 'Ben bir adam sevdim o adam aslında yoktu!'

Nilgün Belgün: Ayşe Arman'nın Meryem Uzerli röportajı tek kelimeyle muhteşem. Bir kadın bir anne ve bir oyuncu olarak okuduğum her satırda müthiş etkilendim.

Onur Akay: Helal olsun Ayşe Arman. Meryem Uzerli röportajı magazinsel değil. Sosyolojik bir tabloyu gözler önüne seriyor. Çok duygulandım.

Ömür Gedik: Ayşe Arman'ın Meryem röportajı günün olayı. Baştan sona soluksuz okudum. Tebrikler.

İzzet Çapa: : @armanayse uyanınca ilk işim (tabi sevgilimi öptükten sonra:p ) Meryem Uzerli röportajını okumak oldu. Hala etkisinden kurtulamıyorum.
 
Pınar Dilşeker: Meryem Uzerli'ye bir kez daha hayran kaldım. Yapmış olduğu doğru veya yanlış her neyse. Can Ateş'ler gibilere ne denir bilemedim?

Meryem Uzerli röportajından öne çıkan açıklamalar:

Ayşe Arman: İntihara kalkıştığın gerçekten doğru mu?

Meryem Uzerli: Evet doğru.

Ayşe Arman: Odada yalnız mıydın?

Meryem Uzerli: Hayır, Can yanımdaydı. Balkondan atlamak istedim çünkü son çarem, artık gitmekti. Yok olmak, ölmek... Kendimi öldürüp kurtulmak istedim. Kafaca hastalandım ben…

Ayşe Arman: Can Ateş’le nasıl tanıştın?

Meryem Uzerli: Nebahat Çehre ile çalışıyordum biliyorsun, gerçekten büyük bir sanatçı, o bizi tanıştırdı…

ŞOK OLDUK

Ayşe Arman: Tepkisi ne oldu?

Meryem Uzerli: İkimiz de şok olduk, sadece birbirimize bakıyoruz. Çünkü ikimiz de hiç beklemiyorduk. Bisikletlerimizi alıp, parka gittik. Oturduğumuzda, “Benim zaten iki çocuğum var. Bu çocuğu istemiyorum. Kabul edemem. Kürtaj olman lazım. Senin için de en iyisi bu değil mi?” dedi. Ben susuyorum, o devam ediyor: “Ayrıca biliyorsun, birileri bunu öğrenirse kötü olur. Dizi de sana dava açar. Hamile olduğun için diziyi bıraktın sanırlar. Kimse sana inanmaz. Bu bebek her şeyi mahveder. Kesinlikle kürtaj yaptırmalısın!”

BEKLENTİM YOK


Ayşe Arman: Peki psikologlar, zaten zor bir süreç yaşadın, hamilelik daha da zorlaştıracak diyorlar mı?

Meryem Uzerli:
Onlar, bana “Niye bu çocuğu doğurmak istiyorsun?” diye sorular sordular. Çünkü bazı kadınlar, adam geri gelsin ya da daha çok sevsin diye çocuk dünyaya getiriyorlar. Uzun uzun tartıştık tüm bunları. Onlar da ikna oldu. Gerçekten hiçbir beklentim yok. 31 yaşındayım, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok, belki bir daha hamile bile kalamayabilirim. Ailemdeki kadınların bu konuda sağlık sorunları da oldu, ben yoluma bebeğimle devam edeceğim…

Editör: TE Bilisim