ÖN ELEMEYİ KAZANAN ADAYLAR FİNAL İÇİN YARIŞTI. 
500 ADAY TER DÖKTÜ 40 KİŞİ FİNALİST OLDU…


Önceki gün WOW İstanbul Otel’de gerçekleşen yarı finalde, Türkiye’nin dört bir yanında jüri karşısına çıkıp ön elemeyi geçen adaylar final için ter döktü. Oyunculuk ve modellik yeteneklerini sergileyen 500 genç, büyük bir rekabet yaşadı. Yarı finali geçmeyi başaran 40 kişi Model of Celebrity Büyük Finali'nde yarışmaya hak kazandı. 

Finali ekim ayında WOW İstanbul Otel'de gerçekleşecek olan Model of Celebrity’yi kazananlar için bambaşka bir dünyasının kapısı açılacak. Büyük Finalde oyunculuk alanında yetenekli bulunan 15 kişi cast ajanslarına yönlendirilerek dizi ve sinema filmlerinde yer alma şansı da yakalayacak. Ayrıca modellik alanında yetenekli görülenler de Hakan Akkaya'nın desteğiyle profesyonel olarak podyuma çıkma şansı yakalayacak. 
 
Bugüne kadar sayısız ismi dizi, sinema ve tiyatro dünyasına kazandıran Tümay Özokur, “Halkın arasında çok yetenekli kişiler var. Bunlar çoğu zaman yeteneklerini ortaya çıkaracak imkanı bulamıyorlar. Model of Celebrity de onlar için büyük bir şans. Belki de hayal bile edemeyecekleri yerlere gelecekler” dedi. 

Model of Celebrity'nin yaratıcısı organizatör Banu Noyan ise "Gençlerin yürüyüş eğitimi almaları şart sadece mankenlik için değil sosyal konumları itibariyle doğru yürüyüş ve duruşu öğrenmeliler" dedi.

Defilelerinde Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy’dan asla vazgeçmeyen Hakan Akkaya da “Bu yarışmaya katılanlar Çağla ve Özge gibi isimlerle yan yana yürüyecek. Bambaşka bir dünyanın kapısından geçecek. Mankenlik kolay gibi görünebilir ama dünyanın en zor işlerinden biridir. Gençler çok yetenekli, yeni Çağlalar, Özgeler çıkacak” diye konuştu. 
 
En çok yarışmacının Kıvanç Tatlıtuğ, Şener Şen, Erol Büyükburç gibi isimlerin memleketi olan Adana'dan çıkması dikkat çekti. 
Editör: TE Bilisim