ABACI’YA GÜNAY SAHNESİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ!
 
Bvs Group’a ait Günay Restaurant’ta önceki gece Türk Sanat Müziğinin yaşayan efsanelerinden Muazzez Abacı ve Fatih Ürek sahne aldı.
 
Günay Restaurant’ta ki programına "Üzgünüm Leyla’’ isimli eser ile başlayan Abacı; "İki sene sonra yeniden Günay sahnesinde sizlerle olmak mutluluk verici, ilk kez sahneye çıkmış gibi heyecanlıyım.. Hepiniz hoş geldiniz" diyerek programına devam etti.
 
İlerleyen dakikalarda orkestranın bir anda "İyi ki Doğdun’’ melodilerine başlamasıyla şaşıran Abacı, salondan içeri elinde mikrofon ve arkasından pastayla gelen Fatih Ürek’i görünce doğum günü kutlamasının kendisi için hazırlandığını anladı ve salonda ki tüm misafirlerin hep bir ağızdan "İyi ki doğdun Abacı’’ sözleriyle bir hayli duygulu dakikalar yaşadı.
 
Sahnede büyük bir sürpriz ile doğum gününü kutlayan Abacı, gece boyunca Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerini sevenleri için seslendirdi.
 
Muazzez Abacı’dan sonra Günay sahnesine çıkan Fatih Ürek, gece boyuncu seslendirdiği hareketli şarkıları ile Günay’da ki konukları yerlerine oturtmadı.
 
Programının ikinci yarısında  ‘’İncirler’’ şarkısını söylerken Semra Özal’ın yanına giden Ürek,  şarkısını seslendirirken Semra Özal duygulu dakikalar yaşadı.

Fatih Ürek verdiği kilolarla hem göze hem de kulağa hitap etti.
Editör: TE Bilisim