Geçmişte ünlü isimler hayranları ve şöhreti azalacak kaygısı ile evlenmekten uzak dururlardı. Günümüzde ise bu durum tamamen değişti.  Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Tarkan gibi şöhretinin zirvesinde birçok isim günümüzde rahatlıkla evlenebiliyor.  Bu durumu bir adım öteye taşıyıp hayat arkadaşını setlerden seçen ünlüleri sizler için araştırdık. 

Kamuoyu 16 Temmuz'da ki Timur Acar & Eda Özerkan düğününe odaklana  dursun sizler için mutluluğu setlerde bulan ünlüleri  derledik.
 
Eda Özerkan: Hayatımın aşkını buldum
16 Temmuz’da Çubuklu Hayal Kahvesi’nde başarılı oyuncu Timur Acar ile hayatını birleştirecek olan Eda Özerkan, “Kertenkele dizisinin en güzel tarafı Timur ile tanışmamız oldu. Hayatımın aşkını sette buldum ” dedi.
 
İşte sizler için derlediğimiz, kendisi gibi bir başka oyuncu ile evli ünlüler:
 
GÖZÖNÜNDE OLMAYI SEVMİYORLAR
Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Bülent Emin Yarar ile mutlu bir evlilik yaşıyor. Çiftin 17 yaşında Ada isminde birde çocukları mevcut.
Yıllarca okul arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştüren Ahmet ve Şirin Saraçoğlu çifti şimdilerde kızları Asya'nın keyfini sürüyor.
Medyatik ünlülerden bir diğeri de Yeliz Şar ve Tolga Güleç çitfi.  Mutlu çift yıllardır gözlerden ırak mutlu bir hayat sürüyor.
 
“HERŞEY MUHTEŞEM”
 Emir ve Ceren Benderlioğlu çifti de özel hayatlarında bir hayli mutlu. 6 yıldır evli olan ve 3 yaşında Nur isminde bir kız çocukları bulunan ünlü çift, ‘Deli Dumrul 2’ ve ‘Kızkaçıran’ sinema filminde de aynı zamanda başrolü paylaştılar.
Emir Benderlioğlu ; “Ceren’le yaşamak da zevk, çalışmak da zevk. Her şey muhteşem. Allah nazardan saklasın...” diyor.
 
ŞEFKAT TEPE’DE TANIŞTILAR…
Diğer bir mutlu çiftte  tabii ki Aslıhan Güner & Mert Kılıç çifti. ‘Şefkat Tepe’ dizisinde tanışan çift, rol gereği dizide 3 kez evliliğin eşiğinden dönmüş, nikah hep yarım kalmış, sonunda nikahı gerçek hayatlarında kıymışlar. Aslıhan Güner bu durumu bir röportajında şöyle anlatıyor:
“Gerçekten evlenirken durumu anlayamadık. Arabaya bindik 'Evleniyor muyuz?’ veya ' Çekime mi gidiyoruz’ diye durumu kavramakta zorlandık,sanki mizansen kurulmuş gibiydi. Düğün fotoğrafı çekiliyor, davetliler ve halen bizim için herşey set hazırlığı gibi… Gelinliği daha önce giyinmiş, Mert’i de damatlıkla görmüştüm. Ne zaman nikah masasına oturduk ’Kendime geldim.’ 
 
DİZİDE KARDEŞİYDİ, KOCASI OLDU
Güzel oyuncu Gaye Turgut, Deniz Evin ile mutlu birliktelik yaşayan diğer bir ünlü isim. İkili ‘Beni Affet’ adlı dizide iki kardeşi oynasalar da durum oldukça farklı. Gaye Turgut röportajında, Ailemin tek çocuğuyum ve evlilik aklımın ucundan bile geçmiyordu. Ancak asla inanmadığım ilk görüşte aşk başıma geldi, filmlerdeki olayı yaşadım. Deniz’i görür görmez kanım ısındı.. Aşk, insan hayatında beklenmeyen misafirdir, ne zaman kapımızı çalacağı belli değildir” diyor.


3. BAHARI YAŞIYORLAR
Usta oyuncu Ayşe Kökçü ve Gökhan Mete 3. Bahar’ını yaşayan çiftlerden. Kısa bir süre önce evlenen Ayşe Kökçü  ve Gökhan Mete  mutlu bir birliktelik yaşıyorlar.
 
Aynı şekilde Ayşegül Günay & Sinan Demir, Hakan Bilgin & Çiğdem Bilgin, Bahar Yanılmaz & Göksel Ersivri,   Ferit Aktuğ & Bahar Aktuğ,  Levent Tülek & Pelin Su Pir, Ayşen Sezerel & Ahmet Sezerel, Binnur – Tarık Şerbetçioğlu, Halil Doğan & Arzu Doğan,  Seray Gözler & Saydam Yeniay, Yeliz Akkaya & Emre Fakıoğlu, Serkan Kuru &Gökcan Gökmen, Taner Ertürkler & Ayça Mutlugil ve Mert Yavuzcan & Yasemin Gezgin Yavuzcan    aşkları  sette başlayıp, mutluluklarını nikah ile taçlandıran oyuncular…
 
Editör: TE Bilisim